Затоа и реков. Комплекс ти е страшна работа. Поготово кога треба да дадеш нешто за кое не си кадар.
Возиш М5-ка, напупи се да ти го бапнат ако си сиромаштија и не плачи дека те боли, пошто ти го бапнале со вазелин, како што е редот и како што прилега. АКо не ти е толку голема шупката, ке си одиш кај што има помали куриња, па да си го направиш кефот па макар и без вазелинче.
Јас ни го знам
@Klen ни го познавам, ама вака од муабетиве по форумов, не ми изглеа дека е нешто искомплексиран.
Не глеам дека плаче нешто посебно за сумава, што значи шупката му е добро димензионирана.
Познавам луѓе кои платиле (и дупло) повеќе пари за некаков тјунинг на далеку поефтини коли кога биле на ново купени, а завршиле со коли кои веројатно не се ни 10% доверливи, и со далеку послаби перфформанси отпосле, во однос на конкретнава М5 кога ќе биде склопена, ама си праат ќејф...
Јас искрено му завидувам на Клен, си го тера ќејфот онака како што јас би си го терал ќејфот со
Maserati Quattroporte GTS од 2013. Камо среќа да можеме сите да си го тераме ќејфот, и да не се потресуваме за 2 просечни западноевропски плати кога треба мејџр оверхаул да се направи на нашите коли од соништата што ги поседуваме на старо или на ново.