Автор Тема: Што ти се врти низ глава  (Прочитано 682562 пати)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Одг: Што ти се врти низ глава
« Одговори #1200 на: 18 Март 2013, 22:27:31 pm »
Демек ко ќе видам Мајбах ќе се прашувам на кој можи да е, пошо во Македенија миљон ги има...(а од оној на Бојо не ја знам регистрацијата).

Хахаха, точно. ;D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
« Одговори #1201 на: 18 Март 2013, 23:28:26 pm »
denes bese bojo...ako projde utre ke ti ja sliknam  ;D ;D ;D ;D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
« Одговори #1202 на: 18 Март 2013, 23:36:31 pm »
denes bese bojo...ako projde utre ke ti ja sliknam  ;D ;D ;D ;D
Важи, морам да му ја знам регистрацијата, за да не го мешам Мајбахот негов со другите :D
(ко за Пезетка да е муабетов :D)

П.С. Да не знај некој која е регистрацијата од Бентлито на Џони од Кравари? Многу слична боја има со Дорчо, па да не се збунам некош... :D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
« Одговори #1203 на: 19 Март 2013, 02:57:56 am »
Ме интересира оти регистрацијата е маскирана? Демек ако ја знам регистрацијата шо?
Исто ко на сликите од Мајбахо на Бојо на интернет. Маскирана регистрација. Демек ко ќе видам Мајбах ќе се прашувам на кој можи да е, пошо во Македенија миљон ги има...(а од оној на Бојо не ја знам регистрацијата).

Затоа што сликав кола која не е моја, за која што немам одобрение од сопственикот да ја сликам, а камоли да ја качам на нет...
Бидејки на форумот стојам со име, и сите ме знаат, и редовно доаѓам на собири, не сакам да се најде некој паметен и да ми направи проблем зошто сум му ја сликал колата, и сум ја споделил колата на форум со таблицата... Си ја сакам приватноста своја, и не сакам да нарушувам туѓа...
Така да, најмалку што можам да направам е да се заштитам во некоја мера себеси а и сопственикот на возилото...

Доколку сакаш да сликаш коли со вистинските таблици, go a head...

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
« Одговори #1204 на: 19 Март 2013, 19:34:18 pm »
Ме интересира оти регистрацијата е маскирана? Демек ако ја знам регистрацијата шо?
Исто ко на сликите од Мајбахо на Бојо на интернет. Маскирана регистрација. Демек ко ќе видам Мајбах ќе се прашувам на кој можи да е, пошо во Македенија миљон ги има...(а од оној на Бојо не ја знам регистрацијата).

Затоа што сликав кола која не е моја, за која што немам одобрение од сопственикот да ја сликам, а камоли да ја качам на нет...
Бидејки на форумот стојам со име, и сите ме знаат, и редовно доаѓам на собири, не сакам да се најде некој паметен и да ми направи проблем зошто сум му ја сликал колата, и сум ја споделил колата на форум со таблицата... Си ја сакам приватноста своја, и не сакам да нарушувам туѓа...
Така да, најмалку што можам да направам е да се заштитам во некоја мера себеси а и сопственикот на возилото...

Доколку сакаш да сликаш коли со вистинските таблици, go a head...
Фала ти за одговорот.

Во секој случај, со регистрација или без регистрација колата е тука. Не се работи за бело Југо кое го има на секој чекор... :)
Така да веќе е ставена колата на интернет и ако некој има задни намери, доволна му е сликата :)
Ако сакаш во одредена мера да се заштитиш, то ест под твоето име да не стои нечија кола за која не си имал одобрение за да ја сликаш, а камоли да ја залепиш на нет, тогаш напрај го тоа на друг начин. Аплодирај ја на некоја хостинг страна и стави линк до сликата, демек си ја нашол по нет сликата... :)
И да, доколку налетам на некое Бентли, Ролс Ројс, Мајбах, Мустанг од '69, го лепам дирек, без маскирање на таблица. Не верувам дека ќе му смета  на тој шо поседува вакви возила да се зборува за нив наоколу. Ако не го сакал тоа, ќе си ја паркирал в гаража и немало да се развозува наоколу и да ја паркира наоколу :)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2854
« Одговори #1206 на: 19 Март 2013, 21:13:05 pm »

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 270
  • BMW 330D facelift
« Одговори #1207 на: 19 Март 2013, 21:14:08 pm »
Веке некое време размислувам да го продадам мојов Професионален ЛапТоп и да купам уште појак статичен компјутер и 3 потполно исти монитори за истиот...
Што мислите дали ми е добра идеата ?
Лаптоп-ов пред неполна 1 година го купив 42.000
сеа би го дал за негде околу 30.000 (со уште 4 години гаранција)
и би купил компјутер од 40.000-50.000 + 30.000 за 3те монитори

Лаптоп-ов и сега џабе го чувам, го користам како статичен во 98% од времето...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #1208 на: 19 Март 2013, 21:20:22 pm »
што не си купиш уште 3 монитори и тоа гомцето за делење на слика како ли се викаше... поедноставно би ти било, и секако пак си имаш лаптотп за да го земеш со себе. незнам зашто ти требаат 3 монитори, ама ако мене би ми требале 3 монитори вака би направил...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 270
  • BMW 330D facelift
« Одговори #1209 на: 19 Март 2013, 21:24:09 pm »
3 монитори ми требаат за да можам да оставам некој форум од кај што читам пред да направам нешто на едниот, на другиот (средниот) правам тоа што треба да се прави, а на третиот ми се оставени чатови и други триста глупости :)
јас и сега лаптоп-ов го користам со неговиот монитор и + уште еден, но приметувам дека ми фали трет монитор...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1210 на: 20 Март 2013, 07:00:49 am »
 ::)

:D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
« Одговори #1211 на: 20 Март 2013, 11:50:56 am »
Пробај Alt+tab, добро функционира ;)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
« Одговори #1212 на: 20 Март 2013, 13:33:02 pm »

Fender jazz bass 6 string - Steve Bailey model.
Prekrasna e.
« Последно менување: 20 Март 2013, 13:44:20 pm Stratro »

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
« Одговори #1213 на: 20 Март 2013, 13:44:11 pm »
Па не е ни многу пари ко` што гледам по нетов? Јас да сум на твое место, не би ги жалел парите за таков ќејф.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
« Одговори #1214 на: 20 Март 2013, 13:44:42 pm »
Па не е ни многу пари ко` што гледам по нетов? Јас да сум на твое место, не би ги жалел парите за таков ќејф.

Kolku e? Jas gledam razlicni ceni...