Автор Тема: CARclub Тест: Mitsubishi ASX 1.8 DI-D 4WD Invite+  (Прочитано 3551 пати)

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
CARclub Тест: Mitsubishi ASX 1.8 DI-D 4WD Invite+
« на: 20 Ноември 2013, 13:21:58 pm »
ТЕСТ: Mitsubishi ASX 1.8 4WD DI-D Invite+ – Урбан воин со авантуристички дух!

http://www.carclub.mk/2013/11/20/test-mitsubishi-asx-1-8-4wd-di-d-invite-plus-urban-voin-so-avanturisticki-duh/

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Одг: CARclub Тест: Mitsubishi ASX 1.8 DI-D 4WD Invite+
« Одговори #1 на: 20 Ноември 2013, 14:46:08 pm »
Солидно возилце. Со пристоен 4х4 од лошите. :) Искрено (иако спортекс ќе рече не) јас мислам дека вреди 4х4 на колава. Без тоа, не ми е целосно. Голем бенефит за чат-пат офроудче. И секако со 6-7 броја поголема гума - тоа се подразбира. :)

Само многу пластикарија некако внатре и вратите одѕвонуваат долго откога ќе се затворат. :)
« Последно менување: 20 Ноември 2013, 14:57:38 pm Deni »

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5175
  • Пиши лаже
Одг:
« Одговори #2 на: 20 Ноември 2013, 16:21:51 pm »
Ја си реков дека сте го тестирале на спортекс.  :D
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #3 на: 20 Ноември 2013, 23:46:49 pm »
Солидно возилце. Со пристоен 4х4 од лошите. :) Искрено (иако спортекс ќе рече не) јас мислам дека вреди 4х4 на колава. Без тоа, не ми е целосно. Голем бенефит за чат-пат офроудче. И секако со 6-7 броја поголема гума - тоа се подразбира. :)

Само многу пластикарија некако внатре и вратите одѕвонуваат долго откога ќе се затворат. :)

Nikogas ne sum rekol deka ne vredi, no ednostavno jas nemav i nemam potreba za 4 x4. Do sega napravivskoro 60 000 a od asfalt sum izlegol 5 pati po 20 metra i toa koga odam po riba. Gi znam i sum go osetil blagodedite na 4 x 4 sistemot kaj nogu sluzbeni vozila no ednostavno mene ne mi bese priorotet za koj bi doplatil 2000 evra.

Tie pari go upotrebiv za da go podobram nedostatocite koi i vie ste gi zabelezale, zvucna izolacija i toa sto meme mi smetashe vo kolata, ocajnoto ozvucuvanje.

Sega vratite ne zvonat posle zatvaranje, tuku go imaat onoj karakteristicen takanarcen germnaski zvuk na zatvaranje prosleden su edno istesko bump, i sekako multimedialniot sistem za zabava i uzivanje vo vozenjeto kako za vozacot taka i za ostanatite patnici, dopolnet so zadna kamera, blutut i monitorcinja za decata pozadi.

Отсутен Ultimate

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 92
  • PetrolHead
« Одговори #4 на: 21 Ноември 2013, 01:12:35 am »
Дубак

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.