Солидно возилце. Со пристоен 4х4 од лошите. Искрено (иако спортекс ќе рече не) јас мислам дека вреди 4х4 на колава. Без тоа, не ми е целосно. Голем бенефит за чат-пат офроудче. И секако со 6-7 броја поголема гума - тоа се подразбира.
Само многу пластикарија некако внатре и вратите одѕвонуваат долго откога ќе се затворат.
Nikogas ne sum rekol deka ne vredi, no ednostavno jas nemav i nemam potreba za 4 x4. Do sega napravivskoro 60 000 a od asfalt sum izlegol 5 pati po 20 metra i toa koga odam po riba. Gi znam i sum go osetil blagodedite na 4 x 4 sistemot kaj nogu sluzbeni vozila no ednostavno mene ne mi bese priorotet za koj bi doplatil 2000 evra.
Tie pari go upotrebiv za da go podobram nedostatocite koi i vie ste gi zabelezale, zvucna izolacija i toa sto meme mi smetashe vo kolata, ocajnoto ozvucuvanje.
Sega vratite ne zvonat posle zatvaranje, tuku go imaat onoj karakteristicen takanarcen germnaski zvuk na zatvaranje prosleden su edno istesko bump, i sekako multimedialniot sistem za zabava i uzivanje vo vozenjeto kako za vozacot taka i za ostanatite patnici, dopolnet so zadna kamera, blutut i monitorcinja za decata pozadi.