Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Nino на 01 Јуни 2011, 22:38:30 pmЈес да незнам чив е lancer-ов,ама многу мерак ми направи фоткава и морав малце да ја средам според моја визија.... Се разбира ако на сопственикот му смета ке ја тргнам не е некој проблем и да не заборавам....ПОЧИТ до сликарот на ова дело Lancer-от е на Сарач, фотката е моја Претпоставувам дека нема да му смета, а ако сакаш за друг „проект“, можам да ти дадам фотки во висока резолуција... За ептен да га личе
Јес да незнам чив е lancer-ов,ама многу мерак ми направи фоткава и морав малце да ја средам според моја визија.... Се разбира ако на сопственикот му смета ке ја тргнам не е некој проблем и да не заборавам....ПОЧИТ до сликарот на ова дело
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)За вака некако збориш?
Цитат: Nino на 02 Јуни 2011, 12:16:43 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)За вака некако збориш? Da bas na taa mislev.HMMM me stavi vo mislenje sega. A mozes da go izvadis delot toj sto e pod niklovanoto.Znaesh na koj mislam taka?Da si ostanat tie krilcata napred.
Цитат: DENDE-LANCERED на 11 Јуни 2011, 15:08:06 pmЦитат: Nino на 02 Јуни 2011, 12:16:43 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)За вака некако збориш? Da bas na taa mislev.HMMM me stavi vo mislenje sega. A mozes da go izvadis delot toj sto e pod niklovanoto.Znaesh na koj mislam taka?Da si ostanat tie krilcata napred.mislis samo da ja trgnam toa niklovanoto i da izgleda crno na crno?
Цитат: Nino на 11 Јуни 2011, 16:44:32 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 11 Јуни 2011, 15:08:06 pmЦитат: Nino на 02 Јуни 2011, 12:16:43 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)За вака некако збориш? Da bas na taa mislev.HMMM me stavi vo mislenje sega. A mozes da go izvadis delot toj sto e pod niklovanoto.Znaesh na koj mislam taka?Da si ostanat tie krilcata napred.mislis samo da ja trgnam toa niklovanoto i da izgleda crno na crno? ne ne toa.gledas kaj originalot, dolniot del na branikot zavrsuva so dvete spojlercinja sto ne prodolzuvaat dolz branikot.A kaj sportbeckot e iscelo.
Цитат: DENDE-LANCERED на 11 Јуни 2011, 17:41:59 pmЦитат: Nino на 11 Јуни 2011, 16:44:32 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 11 Јуни 2011, 15:08:06 pmЦитат: Nino на 02 Јуни 2011, 12:16:43 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)За вака некако збориш? Da bas na taa mislev.HMMM me stavi vo mislenje sega. A mozes da go izvadis delot toj sto e pod niklovanoto.Znaesh na koj mislam taka?Da si ostanat tie krilcata napred.mislis samo da ja trgnam toa niklovanoto i da izgleda crno na crno? ne ne toa.gledas kaj originalot, dolniot del na branikot zavrsuva so dvete spojlercinja sto ne prodolzuvaat dolz branikot.A kaj sportbeckot e iscelo.ааа...мислиш да си останат тие страничните крилца под магленките?
Dobro izgleda, ali mislam deka ne bi bilo izvodlivo, zasto celo komplet ide toa, t.e. cel branik so se maska se menuva.A vaka kako na slikata bi izgledalo bas top.
Цитат: DENDE-LANCERED на 11 Јуни 2011, 17:59:37 pmDobro izgleda, ali mislam deka ne bi bilo izvodlivo, zasto celo komplet ide toa, t.e. cel branik so se maska se menuva.A vaka kako na slikata bi izgledalo bas top.ako moes nekoj da najdes tuka sto se zanimava so branici spojleri (mislam deka turcite pravat toa) moes nekako da napravis nekoja kombinacija neznam prasaj moze nekoj drug od forumov ima bolj idea
Цитат: Nino на 11 Јуни 2011, 18:09:54 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 11 Јуни 2011, 17:59:37 pmDobro izgleda, ali mislam deka ne bi bilo izvodlivo, zasto celo komplet ide toa, t.e. cel branik so se maska se menuva.A vaka kako na slikata bi izgledalo bas top.ako moes nekoj da najdes tuka sto se zanimava so branici spojleri (mislam deka turcite pravat toa) moes nekako da napravis nekoja kombinacija neznam prasaj moze nekoj drug od forumov ima bolj idea veke go prebaciv sevo ova vo mojata tema pa ke cekam mislenja i idei od drugite.