Автор Тема: Мобилни Оператори  (Прочитано 323348 пати)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8005
  • Плинаш!!!
Одг: Мобилни Оператори
« Одговори #495 на: 11 Јуни 2014, 20:39:09 pm »
Еве една, според мене одлична понуда на Т-мобиле!

2000 денари месечно:

-Интернет 300 гб (после надминување само се намалува брзината)
-2 постпејд броја (од Промо 650 тарифата) со вклучени телефонски апарати
-Макс тв пакет (за додатен ресивер,доплата од 1000 денари)

Топ понуда

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #496 на: 11 Јуни 2014, 20:48:02 pm »
Paketot e family box.
Za 2000 imas neogranicen internet doma, neogranicen internet na dvata mobilni i neograniceni razgovori vo site mrezi vklucuvajki gi i fiksnite.
I 80 kanali MaxTV so moznostnod dva receiveri.
Pred 10 dena aktivirano, top ponuda.

Ne procitav nigde deka i aparati za mobilnite sleduvaat.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #497 на: 13 Јуни 2014, 23:25:03 pm »
Совет: прочитајте ги фуснотите на понудата.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #498 на: 13 Јуни 2014, 23:39:14 pm »
Е кажи ги де да знаеме сите

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
« Одговори #499 на: 14 Јуни 2014, 00:05:17 am »
Цитат
(1) За дополнителнитепостпејд броеви сеобезбедува 20% попуст на месечната претплата за избран постпејдтарифен модел од: PlayM/L/XL/Total/Promo 649.

(2) Вклучените минути се однесуваатна разговори само оддвата постпејд броја вклучени во Family Box. Сите корисници кои во промотивниот периодќе склучатдоговор за FamilyBox ќе користатнеограничени минути кон другите национални фиксни и мобилни оператори.

(3) Неограничените разговори се само во промотивниот период 23.05 – 30.06.2014. По надминувањена дозволениотлимит, цената за минута разговор е 4,9 денари со ДДВ.

(4) Согласно политиката на фер користење, по надминувањена вклучениотмобилен интернет сообраќај, брзината сенамалува до 64 Kbps/ 64 Kbps, а дополнителниот сообраќај не се наплатува.

(5) По надминување на дозволениотлимитза мобилен MaxTV, сообраќајот се наплатува по цена од 1 ден. /2 МB.

(6) Дополнителните ТВ канали се по избор на корисникот, бесплатно или со доплата.

(7) Брзината на пристап на интернет услугата зависи од повеќе фактори, како што се брзината на веб страницата на кој сепристапува, оптовареноста на глобалнатаинтернетмрежа, конфигурацијата на компјутерот на корисникот и други фактори. Ако не може да се постигне максималната брзина дефинирана со пакетот, ќе биде испорача највисоката можна брзина.

(8) За неограничен интернетсообраќај важи политика на фер користењеод 300 GB месечно. По надминувањена вклучениотинтернетсообраќај, брзината на пристап се намалува на 768Кbps/768Кbps.

(9) Пристапот за фиксна телефонија еобезбеден во рамки на пакетот. Доколкусекористи, разговоритесенаплатуваат по цени за разговори согласно ценовникотна Т-Mobile.

(10) Вториот медија приемник е без харддиск и едостапен со FamilyBox пакетот. Третиот, четвртиот и петтиотмедија приемниксебез хард диск и седостапни со Family Boxи активиран оптички пакет.

Извор

http://www.t-mobile.mk/public/family-box.nspx

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
« Одговори #500 на: 14 Јуни 2014, 08:22:04 am »
^ никако да ги разберам точка 2 и 3.Дали само до 30.06 има неограничени минути кон другите мрежи,или ако склучиш договор во тој период,имаш за цело времетраење неограничени минути

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
« Одговори #501 на: 14 Јуни 2014, 11:29:26 am »
Знам дека со Т-Мобиле никогаш не знаеш на што си ...

Инаку и да е неограничено до 30.06 кон другите оператори, а после тоа имаш 400 минути е одлична понуда. Е сеа тие 400 минути се по број или за двата броја ... итн.

Понтата ми е додека да сфатиш на што си треба магистерска да напишеш на тема „Откриј ги сите финти во понуда на Т- ..“

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #502 на: 14 Јуни 2014, 11:35:24 am »
Јас сакав да исклучам еден број од кај нив и во салон ми рекоа дека исклучување не одело тек така.. Требало преку скопје па они ке ме исконтактирале да ме прашаат зошто...бла  бла. Ми се повраќа од такви компании

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #503 на: 16 Јуни 2014, 00:25:54 am »
Знам дека со Т-Мобиле никогаш не знаеш на што си ...

Инаку и да е неограничено до 30.06 кон другите оператори, а после тоа имаш 400 минути е одлична понуда. Е сеа тие 400 минути се по број или за двата броја ... итн.

Понтата ми е додека да сфатиш на што си треба магистерска да напишеш на тема „Откриј ги сите финти во понуда на Т- ..“

па чим ти тура цена по минута разговор, тоа значи дека не е неограничено... до 30.06 е неограничено, после е ограничено со некоја бројка...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
« Одговори #504 на: 16 Јуни 2014, 01:06:58 am »
Do 30.06 ako aktiviras paket e neograniceno.
Koj ke go aktivira paketot posle taa data ke dobie 400 minuti.

Prasano e ova 2 pati na dve razlicni mesta zasto mi bese "too good to be true"

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
« Одговори #505 на: 16 Јуни 2014, 07:53:32 am »
јас им пишав мејл пред 3-4 дена на контакт центар,ама сеуште немам одговор.сепак,усен одговор не ми е валиден дека е така како што викаат

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
« Одговори #506 на: 16 Јуни 2014, 09:36:17 am »
Денде

Прашано и пишано со нив не е исто. Јас повеќе верувам на меилот што ќе го добие фичомкд :) познавајќи ги Т обично одговараат во рок од 10 мин.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #507 на: 17 Јуни 2014, 00:44:18 am »
јас им пишав мејл пред 3-4 дена на контакт центар,ама сеуште немам одговор.сепак,усен одговор не ми е валиден дека е така како што викаат

препрати им го пак, со назнака (онака дрско) дека ВТОР ПАТ ВИ ГО ПОСТАВУВАМ ИСТОТО ПРАШАЊЕ....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
« Одговори #508 на: 17 Јуни 2014, 01:10:26 am »
Vo leptokarija na eden golem flaer go pisuva istoto, neogranicen internet i razgovori.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7563
« Одговори #509 на: 17 Јуни 2014, 03:58:31 am »
Ке идам утре да се расправам со ВИП. 1 gb нет сум потрошил за 16 дена. Тоа се 200 мб дневно. Ја толку да сурфам, батеријата нема да дотрае до вечер.
Плус гледам дека имам користено нет кога сум спиел.

Нешто не ми штима, втор месец како сум над лимитот. На 3-4 месеци при крај на договор сум, а досега НИКОГАШ немав надминато лимит.
Максимум 400-500 mb искористени имав.