Автор Тема: Кога да се очекува следен собир ?!?!  (Прочитано 131183 пати)

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
Одг: Кога да се очекува следен собир ?!?!
« Одговори #165 на: 30 Мај 2011, 03:38:56 am »
Kolegata Riki zaboravi da dodade deka ima letna terasa so pogled na Skopje,ima eden pomal parking na vlezot i dole uste eden golem.Sega ostanuva na vas da se dogovorite za den i sat :)
« Последно менување: 30 Мај 2011, 03:41:35 am Ludi Kure »

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #166 на: 30 Мај 2011, 03:51:57 am »
Kolegata Riki zaboravi da dodade deka ima letna terasa so pogled na Skopje,ima eden pomal parking na vlezot i dole uste eden golem.Sega ostanuva na vas da se dogovorite za den i sat :)

Ке видиме Сабота или Недела да видиме, лугево со обврски како стојат, и времето како ке биде расположено...

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #167 на: 30 Мај 2011, 04:33:33 am »
А ова и јас не го пропуштам, сабота недела или било кој ден сеедно...од утре до август/септември да не речам наредна сесија сум фри ал д тајм :)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #168 на: 30 Мај 2011, 11:06:24 am »
Вака, денес на дружбата на Веропулос, на на колегата Димитрис - лудакис куракис... му текна следниот викенд да направиме сеа едно локално собирче во Скопје да се иде на Пантелемон, значи место со убав и голем паркинг... и сепак, реални цени и убаво мени...

Бидејки еве сакаме да се собираме, а некој луге, не се во можност да одвојат 50 евра за една вожња надвор од Скопје... затоа, сеа планирам и ке биде еден собир во Скопје, а следниот собир, нека се иде... пак некаде надвор...

Кој е за, нека вакво нешто нека се изјасни... па кој воли, нек изволи :)

Рики не знам дали во скоро време си бил накај Пантеле, ама патот е крш во буквална смисла на зборот. Менито може е ок, ама цените не се, а за услугата да не зборам-келнерите се од дедо ное...

Ако сакате само вожња во близина на градов може да се оди накај Козјак, патот е убав не е многу далеку, таман си е....

P.S: Тоа е мој предлог, не мора да се прифати!
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
« Одговори #169 на: 30 Мај 2011, 11:14:01 am »
jas suma za vikend uvek sloboden samo kazete kade i doagam

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #170 на: 30 Мај 2011, 12:08:24 pm »
Eli на козјак, ке јадеме или ке гладуваме?

Отсутен zoki.mih

• Почетник
  • *
  • Пораки: 22
« Одговори #171 на: 30 Мај 2011, 12:16:49 pm »
Вака, денес на дружбата на Веропулос, на на колегата Димитрис - лудакис куракис... му текна следниот викенд да направиме сеа едно локално собирче во Скопје да се иде на Пантелемон, значи место со убав и голем паркинг... и сепак, реални цени и убаво мени...

Бидејки еве сакаме да се собираме, а некој луге, не се во можност да одвојат 50 евра за една вожња надвор од Скопје... затоа, сеа планирам и ке биде еден собир во Скопје, а следниот собир, нека се иде... пак некаде надвор...

Рики не знам дали во скоро време си бил накај Пантеле, ама патот е крш во буквална смисла на зборот. Менито може е ок, ама цените не се, а за услугата да не зборам-келнерите се од дедо ное...

Ако сакате само вожња во близина на градов може да се оди накај Козјак, патот е убав не е многу далеку, таман си е....

Патот до таму е подобар и од Илинденска има некој 30 км така да добра идеја е да се извози тоа.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #172 на: 30 Мај 2011, 12:53:32 pm »

Бравос бе Ели, ме преиде со предлогот. Може да одиме од Брезница нагоре накај Козјак на врзот на висорамниана. Широко е, природа и местото е како измислено за собири. Иначе јас одам таму на терен со астрономите и местото е незаменливо. Од билна аптека (ЗОИЛ) до таму има 41 километар и 500 метри. Патот е нов, одличен и широк. Јас би рекол следниот пат таму да одиме... Или кога ќе одам на терен ќе ви пишам па ќе ве земам со мене

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #173 на: 30 Мај 2011, 13:06:32 pm »
Абе знам сум бил тамо... сеа не ме терај слики да барам... патот е бомбона, некаде кај дризла има дупки... али ок, 95% е топ патот, ама нема место... една сенка нема, а и нема ништо за јадење...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #174 на: 30 Мај 2011, 13:08:12 pm »
Абе знам сум бил тамо... сеа не ме терај слики да барам... патот е бомбона, некаде кај дризла има дупки... али ок, 95% е топ патот, ама нема место... една сенка нема, а и нема ништо за јадење...
Како бе нема сенка човече? Повеќе сенка здравје. Само нема за јадење, ќе треба да си носиме.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #175 на: 30 Мај 2011, 13:08:44 pm »
СКАРА!!!

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #177 на: 30 Мај 2011, 13:14:04 pm »
Фаланга, нема гајле... за јадење...

Некој ние што сме јадачи... Мики, ако се нафати да прави скара... да стои на над нејзе... идеме :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #178 на: 30 Мај 2011, 13:15:56 pm »
Абе само голема решетка да најдеме и брзо се прави, ќумур имам....

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #179 на: 30 Мај 2011, 13:21:02 pm »
Ако не ќе си земеме од дома, пржени лепчиња со сиренце на пример или сл. ;)