Автор Тема: Кога да се очекува следен собир ?!?!  (Прочитано 131074 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Одг: Кога да се очекува следен собир ?!?!
« Одговори #90 на: 15 Мај 2011, 17:08:59 pm »
Ке има дочек од жените со сукало за у глава па ке видиш и мирис на бензин и свети петар и свети илија :)

Хахаха Сашко бе, па малку барем помаштај мајку му - тоа бар не ни е уште забрането ;D Или си викаш луда машта прави свашта ;) Иначе има опција и лепшите половини да си ги земеме со нас, за да се избегне овој можен „инцидент“ ... ;D

За вој предлог добиваш казна од две пива....да не сум те чул уште еднаш нешто вакво... ;D
Хахаха а бе ова беше само еден од предлозите, може на пример да им уплатиме викенд у Катлановска бања
 http://www.katlanovskaspa.com/mk/?id=3
 и мирни сме, нема сукала и такви работи ... ;)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #91 на: 15 Мај 2011, 17:38:11 pm »
Ке има дочек од жените со сукало за у глава па ке видиш и мирис на бензин и свети петар и свети илија :)

Хахаха Сашко бе, па малку барем помаштај мајку му - тоа бар не ни е уште забрането ;D Или си викаш луда машта прави свашта ;) Иначе има опција и лепшите половини да си ги земеме со нас, за да се избегне овој можен „инцидент“ ... ;D

За вој предлог добиваш казна од две пива....да не сум те чул уште еднаш нешто вакво... ;D
Хахаха а бе ова беше само еден од предлозите, може на пример да им уплатиме викенд у Катлановска бања

Бегај ке рипаме во големиот базен ке правиме циркузи, ке ги удавиме пензионерите :)

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #92 на: 15 Мај 2011, 18:59:43 pm »

Бегај ке рипаме во големиот базен ке правиме циркузи, ке ги удавиме пензионерите :)
Хахаха, а бе ние безгрижно ќе си возиме по најубавите дестинации низ нашата ни преубава Македонија, за жените ми беше муабетот да си имаат занимација, да не досаѓаат ... :D

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #93 на: 16 Мај 2011, 01:21:41 am »
А да се договорите жените да ве возат, а вие да им правите муабет :) Па кај ве однесат таму :) Ем побрзо ке се организираат, ем нема да има инциденти, ем ќе се вози во колона според сите прописи, ем... :) :) :)
P.S : Најдобар рибник има во Нежилово-Велешко, ама натаму патот не е арен :) ама теренот за преспивање-логорување е ептен погоден....
P.Ss : Не се мислете премногу, станува жешко, па нема да се седи во кола без клима :P
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #94 на: 16 Мај 2011, 01:26:59 am »
А да се договорите жените да ве возат, а вие да им правите муабет :) Па кај ве однесат таму :) Ем побрзо ке се организираат, ем нема да има инциденти, ем ќе се вози во колона според сите прописи, ем... :) :) :)
P.S : Најдобар рибник има во Нежилово-Велешко, ама натаму патот не е арен :) ама теренот за преспивање-логорување е ептен погоден....
P.Ss : Не се мислете премногу, станува жешко, па нема да се седи во кола без клима :P
Ајде аирлија колешке !!! :) Не ви мислиме ипак лошо ко што гледаш ;)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #95 на: 16 Мај 2011, 01:34:12 am »
Не се ни сомневам дека НИ мислите лошо, само мислам дека ние ВИ мислиме подобро :P
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #96 на: 16 Мај 2011, 01:42:30 am »

Sportex, извини ама после коментариве од eli428 - мислам дека ти добиваш казна од 4 пива ... ;D
Сале, мислам дека и тебе сега ти е полесно :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20625
« Одговори #97 на: 16 Мај 2011, 02:39:52 am »
А за неженетите ќе има „утешни“ награди? :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #98 на: 16 Мај 2011, 09:12:33 am »
А за неженетите ќе има „утешни“ награди? :)

Епа ајде спремајте ова побрзо пред да се женам.

Иначе и јас ако идеме на некоја ваква дестинација ќе си ја земам жената со мене во кола, она ми е граничник за да не напраам некоја глупост ;D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #99 на: 16 Мај 2011, 09:45:56 am »
Вака ништо не правиме.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #100 на: 16 Мај 2011, 09:49:16 am »
Bчера добра дружба се направи...  :)

Имаше смешки, муабети... ово оно :) А и по некоја будала со Југче, Вектра, и Мече 190ка :)

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #101 на: 16 Мај 2011, 09:51:45 am »
Поминав и јас, ама пешки бев со девојката павикам ај друк пат, и повторно го видов на гоогл количето (не знам изгледа есудбина еден ден да ја купам таа кола ;D ) А и рики го видов, се смее чоекот гајле нема, 100 години ќе живее....

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #102 на: 16 Мај 2011, 09:58:30 am »
Поминав и јас, ама пешки бев со девојката павикам ај друк пат, и повторно го видов на гоогл количето (не знам изгледа есудбина еден ден да ја купам таа кола ;D ) А и рики го видов, се смее чоекот гајле нема, 100 години ќе живее....

Кај помина бе, па не те видов :(  скоро сите бевме собрани... цела банда... останавме до кај 01ч

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #103 на: 16 Мај 2011, 10:02:52 am »

Кај помина бе, па не те видов :(  скоро сите бевме собрани... цела банда... останавме до кај 01ч

А, не дојде на обиколница од 11.15- 11.20 со изговор дека си на работа, а?  ;);)

Ама ако, ние фино си се издувавме со IvoEvo X  ;)

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #104 на: 16 Мај 2011, 10:03:52 am »
Кај тебе поред кола, авие на средина бевте, јас пешки идев, бев со девојчево дапрошетаме пешки малце дека мора да слабеам оделото ми стана тесно ;D па ај до центар до мегдонлдс требаше на п еден милк шејк ама таму немаше од чоколадо па од таму правац на веро кај вас, и кога веќе бев стигнат нит ми се застануваше нит ништо бв преморен.

Иначе кој беше тој со едно бело пежо 106 со некој интересни бандашки што имаше, на раскрсницава кај треска го тресеа алфи???