Еден позади друг у колона, онака лефтерно со околу 100-120...сон ми е тоа !
+1
И јас сум за ова... да бидеме фер... сите и да се вози пример 100ка... со музиче пуштено отворени прозори и да уживаш а на да леташ 200 и да бидеш напнат...
Ке кажам 2 случки...
Едната е пред 3-4 години бев на одмов во будва со уште 3ца другари од маало... јас возев цело време пасат 2005 1.9 тди 130 ks, значи идеш на одмор... и релаксирано беше... возев просек 90-100 кмч скоро на секоја бензинска застанувавме... смешки, чипсови, рап музиче... онака лајт стигнавме не го осеќаш заморот... дека си опуштен а мислам дека возев некаде околу 8-9 саати
И втората случка, пред 5-6 години летно време договорени ке идеме за охрид, и зборно место пред веро и тргаме сите цела банда... и као ке возиме во колона 100-120 кмч и јас идев со рено клио дизел, и само што изчеговме после сарај... одма... сите се изместија и почнаа да летаат... и по пола саат... собраќајка се деси пампур, удри во оградата на тетово гостивар, го иструже прелудот... не памтам, мислам искина и гуми и бандажи извитка...
И после вика ебати викендот... цел викенд пцуеше....
Значи, ако правиме договор да биде така... да не биде, после кој угаси светло, или да прашува кој месец сме...