Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Еве сум дечки, де два саата ќе ме нема одма ме барате. ...........................ДОДАДЕНО...................(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ако не приметивте го нема Џиџи...
Nајавувам апстиненција од Форумов.Куоре не плачи.....!
Цитат: RikiRulz на 28 Септември 2011, 15:54:44 pmАко не приметивте го нема Џиџи... Пиша пред некој ден у темата за адитиви ...
Цитат: Tommy на 28 Септември 2011, 16:01:15 pmЦитат: RikiRulz на 28 Септември 2011, 15:54:44 pmАко не приметивте го нема Џиџи... Пиша пред некој ден у темата за адитиви ... Искрено бев изреволтиран од некои членови на форумов, па реков ај да искулирам да не дојде до конфликт. Еве, полека, полека ќе се вратиме на колосек, се надевам.
Цитат: djidji на 28 Септември 2011, 20:58:41 pmЦитат: Tommy на 28 Септември 2011, 16:01:15 pmЦитат: RikiRulz на 28 Септември 2011, 15:54:44 pmАко не приметивте го нема Џиџи... Пиша пред некој ден у темата за адитиви ... Искрено бев изреволтиран од некои членови на форумов, па реков ај да искулирам да не дојде до конфликт. Еве, полека, полека ќе се вратиме на колосек, се надевам. Ја кулирав пред некој период едно месец дена, имав доста време за размислување, се вратив и сега ми е супер.
@djidji, S16: Море враќајте се тука, да не ве грабнам за уши!! Боки, кажи им бе!
Цитат: velestrumf на 28 Септември 2011, 21:36:58 pm@djidji, S16: Море враќајте се тука, да не ве грабнам за уши!! Боки, кажи им бе! не па озбилно
И јас размислува малку да одморам , ама ќе видиме