Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Строго јапонски возила вози..
Поранешната кола на Јапанот (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Друже супер ти е количката мене ми се свиѓаат вегите баш е спортцки а и да ги извадиш ке биде поубава
Цитат: Igor на 04 Февруари 2013, 12:45:06 pmСтрого јапонски возила вози.. Јапан му е прекарот комшии бевме сега не ја гледам вектрата тука некни ја видов лавчанска населба во еден двор...
Цитат: japanac на 03 Февруари 2013, 22:48:04 pmlepenkite otpadnaa ama sea branicite se spustaat malku na majstor se taka da nema da bidi full fabricki bodi kitМодифицираш фабрички боди кит?!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
lepenkite otpadnaa ama sea branicite se spustaat malku na majstor se taka da nema da bidi full fabricki bodi kit
Цитат: DasAuto. на 04 Февруари 2013, 12:56:17 pmЦитат: Igor на 04 Февруари 2013, 12:45:06 pmСтрого јапонски возила вози.. Јапан му е прекарот комшии бевме сега не ја гледам вектрата тука некни ја видов лавчанска населба во еден двор... pa tamu se raboti na nea ke bidi za brzo pak na parking
Цитат: japanac на 04 Февруари 2013, 14:16:50 pmЦитат: DasAuto. на 04 Февруари 2013, 12:56:17 pmЦитат: Igor на 04 Февруари 2013, 12:45:06 pmСтрого јапонски возила вози.. Јапан му е прекарот комшии бевме сега не ја гледам вектрата тука некни ја видов лавчанска населба во еден двор... pa tamu se raboti na nea ke bidi za brzo pak na parking Лавчанска накрши постојката да не седи, оти порано и бубата ја гледав таму ?
Јапанче кога ќе биди готова вектрата да се повозиме ?
do kae vektrata...da ne ima presni slicina?
па не сум ја видел лавчанска кај што беше едно добри недела дена, а таму сум секој ден