Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Falanga на 19 Мај 2011, 09:26:47 amЦитат: S16 на 19 Мај 2011, 09:09:59 amПоканет си и ти Благодарам за поканата и сакам да дојдам. Ама нешто ми кажува дека мојот Спарк наречен Баб’лс ќе пристигне таму многу подоцна од вашите разјарени бикови иако ќе тргне истовремено. Ама затоа ќе ве јаде сите во потрошувачка Не се секирај, јас нема да возам повеке од 100 кмч, а не 120 кмч....Така, да, еве ти иди пред мене, а јас позади тебе...
Цитат: S16 на 19 Мај 2011, 09:09:59 amПоканет си и ти Благодарам за поканата и сакам да дојдам. Ама нешто ми кажува дека мојот Спарк наречен Баб’лс ќе пристигне таму многу подоцна од вашите разјарени бикови иако ќе тргне истовремено. Ама затоа ќе ве јаде сите во потрошувачка
Поканет си и ти
Не се секирај, јас нема да возам повеке од 100 кмч, а не 120 кмч....Така, да, еве ти иди пред мене, а јас позади тебе...
Ништо нема да направите ни за во сабота 28,05,11...Ептен не ви оди од рака организацијата, ама ај да не јадам г...а пред време, се повлекувам и чекам Имајте убав ден!
Цитат: RikiRulz на 19 Мај 2011, 10:13:21 amЦитат: Falanga на 19 Мај 2011, 09:26:47 amЦитат: S16 на 19 Мај 2011, 09:09:59 amПоканет си и ти Благодарам за поканата и сакам да дојдам. Ама нешто ми кажува дека мојот Спарк наречен Баб’лс ќе пристигне таму многу подоцна од вашите разјарени бикови иако ќе тргне истовремено. Ама затоа ќе ве јаде сите во потрошувачка Не се секирај, јас нема да возам повеке од 100 кмч, а не 120 кмч....Така, да, еве ти иди пред мене, а јас позади тебе...+1
Јас сум за билијард, предложив и предходно ама немаше некако фидбек. Каде, што, како, колку??
Цитат: osmica8 на 26 Мај 2011, 17:51:10 pmЈас сум за билијард, предложив и предходно ама немаше некако фидбек. Каде, што, како, колку??И јас сум ЗА. Мој другар и на Гојдо исто има билијард клуб. Сакавме со Гојдо да идеме ама никако да се договориме.Ај ќе му спомнам да пробаме да договориме пак
Мислам, дека као да слушнав дека и во Борис Трајковски имало билијард... ама не сум сигурен...
Цитат: osmica8 на 26 Мај 2011, 17:51:10 pmЈас сум за билијард, предложив и предходно ама немаше некако фидбек. Каде, што, како, колку??Еве ние да го скршиме мразот па после ќе правиме поголема организација кажи место кај би сакал да играме мене ми е сеедно највеќе играм во Макс ама може и на други места ако сакаш кажи кога си слободен да закажеме.