Јас неможам да се јавувам и да организрам , па да не биде ништо па да се обрукаме, нека ја брка некој друг таа работа...
Јас за мене зборам секој ден можам и било кое време... еве другарчево мое осмица нека прави он планови... него му ја препуштам таа работа, као најслободен )))) бројот од кугланата го има на првата страна
Јас неможам да се јавувам и да организрам , па да не биде ништо па да се обрукаме, нека ја брка некој друг таа работа...
Јас за мене зборам секој ден можам и било кое време... еве другарчево мое осмица нека прави он планови... него му ја препуштам таа работа, као најслободен )))) бројот од кугланата го има на првата страна
Ааааа фала ти на довербата ама не се нафаќам да организирам. Ете шмит нека организира, ако можи ако не ели4790877012-=1=9238....
И јас така ќе кажев
Можам да ве организирам.....кога ќе ми одговара мене, ама кој ќе се пријави и нема да дојде, ќе биде соодветно казнет
Ајде кој е надлежен нека пушти наслов, САБОТА 22ч. КУГЛАНА Б.Т и во рок од 24ч. кој се пријави пријави кој не, здравје.
Утре ова време ќе се јавам ако имаме кворум - договорено? ? ?
А за во теретана организирајте се сами, зошто во мојата има тренер-па да не испадне дека ве местам