Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
A da prasas ovde http://citroen.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=180
aj da ne otvaram nova tema gledam se raboti za dizelas mojot golf 1 e 1.5D u posledno vreme pocna da frla taka poeke crn cad....za remont sigurno nee posto ima pominato 50 000 km posle remontot no sto li moze da e sea problemot ?
Цитат: DARK MK1 GTI на 11 Мај 2011, 16:50:09 pmaj da ne otvaram nova tema gledam se raboti za dizelas mojot golf 1 e 1.5D u posledno vreme pocna da frla taka poeke crn cad....za remont sigurno nee posto ima pominato 50 000 km posle remontot no sto li moze da e sea problemot ?Бош пумпата?
Куоре пишал: Цитроенчево поради неможноста да одржавам две коли го извлече подебелиот крај и остана неподвижно година и вишеЕ па така ти е кога возиш алфа
Цитат: JoveVW на 11 Мај 2011, 17:59:34 pmКуоре пишал: Цитроенчево поради неможноста да одржавам две коли го извлече подебелиот крај и остана неподвижно година и вишеЕ па така ти е кога возиш алфа Почнаа да му светкаат сите сијалички во шал табла (шала другар)
Цитат: RikiRulz на 11 Мај 2011, 18:04:30 pmЦитат: JoveVW на 11 Мај 2011, 17:59:34 pmКуоре пишал: Цитроенчево поради неможноста да одржавам две коли го извлече подебелиот крај и остана неподвижно година и вишеЕ па така ти е кога возиш алфа Почнаа да му светкаат сите сијалички во шал табла (шала другар) Знаеш шо е најлошо, да немаш бензин а да не ти свети сијаличка за бензин. Кај твоето суши дури и сијаличката за дефект е у дефект
Цитат: Cuore Sportivo на 12 Мај 2011, 10:09:36 amЦитат: RikiRulz на 11 Мај 2011, 18:04:30 pmЦитат: JoveVW на 11 Мај 2011, 17:59:34 pmКуоре пишал: Цитроенчево поради неможноста да одржавам две коли го извлече подебелиот крај и остана неподвижно година и вишеЕ па така ти е кога возиш алфа Почнаа да му светкаат сите сијалички во шал табла (шала другар) Знаеш шо е најлошо, да немаш бензин а да не ти свети сијаличка за бензин. Кај твоето суши дури и сијаличката за дефект е у дефект Која е таа сијаличка нема такво нешто !Ми светеше тоа за глицерин, дека мењав плочки и испуштав воздух...Со 100 денари се реши тој проблем, дотурив глицерин и сеа е топ