Гласање

Пуцајте

150 ден
25 (37.3%)
180 ден
2 (3%)
200 ден
31 (46.3%)
250 ден
2 (3%)
300 ден
7 (10.4%)

Вкупно гласови: 67

Автор Тема: Која цена за перење ви е психолошки максимум и каква услуга очекувате  (Прочитано 14510 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Јас сум еден човек. Не одам во перална за да ја пере еден човек.

Во Оли-Сан (кога сакаат) знаат да ја исперат одлично колата, по моите стандарди. Тоа досега ми се десил 2 пати...

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Па многу нормално е ако има гужва само еден човек да пере една кола по пералниве..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Одг: Re: Која цена за перење ви е психолошки максимум и к
« Одговори #17 на: 27 Јануари 2013, 18:57:12 pm »
Kuore a tvojata granica kolku e? Zosto za benzin ti bese 80den. Pa sega na cena 80+ pak vozis na benzin

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
Обично колата си ја чистам сам, ама одвреме навреме практикувам перење во авто перална. Немам некоја посебно симпатична. Одам таму каде што има најмалку гужва. Некаде кошта 150 денари, некаде 200 денари (внатре-надвор). Последно каде што ја однесов кошташе 200 денари. Задоволен бев од дечките. Обрнаа внимание на колата, а не беше само онака, паф паф. На крај ставија слој од некое средство за заштита на лакот...
Значи 200 денари мој конечен одговор :)

Каде тоа?

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
На Партизанска, карши Биотехнички факултет.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Нашла ми се мана муабетот.Треба поретко да ги перете колите,па нема да наоѓата маани.Пример под поретко подразбирам еднаш на 3-4 месеци. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Ти не си репер за коли перење :D Секои 3 месеци како нова кола да си купил кога ќе ја испереш.

пс. Не ми кажувај дека и Реното после онакви екскурзии не го переш?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен MecheTo

• Легенда
Го перам,ама се лутат во пералните  :D :D :D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Помини го прво со шпакла па однеси им го :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен MecheTo

• Легенда
ЈАс лично колата ја перам најмногу 2 пати годишно,е сеа некогаш треба вонредно перење ама тука е брат ми или пералната.Додуша имам и дома ‘вап-че‘,ама мака мие да монтирам црева,па струја и сл.
Последно го миев камионот 3 саати,наредно миење на возило 8 октомври 2014(зависи од времето како ќе биди).

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4394
200 денари макс би платил,а очекувам нормално квалитетна услуга која како и повеќето тука не се добива.сега не ми е перена можда 3 месеци,немам најдено некој од железничка наваму што пере без четка и сунѓер

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Kuore a tvojata granica kolku e? Zosto za benzin ti bese 80den. Pa sega na cena 80+ pak vozis na benzin

Не е проблем цената колку што е проблем услугата. Иначе си пишав 250 денара и што очекувам за тие пари.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
ЈАс лично колата ја перам најмногу 2 пати годишно.

А брат ти ?
Тешко на него со тебе  :D :D :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
Тој не е арен,зима лето мие дали мие.Раце искина.

Присутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Јас во комшии имам перална, сам си го перев комбето ( еднаш на 2 недели) и тоа по 1 час, внатре надвор, поубо здравје.. Скутерон се случуваше и по 2 пати на ден да го перам.. Ама сеа ме зафркнаа, пред 2.месеци ја затворија пералната... :(