Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Chlink на 08 Ноември 2012, 00:10:43 amПрееска пунев на Пуцко. 44.5 литро. Мајку им га забиберим. Знае ли некој во Наш газ колку е?во наш гаЗ синоќа полнето плинот беше сеуште 40 денариправев муабет со пумпашот што е причината за поскапувањето, вика политиката на Макпетрол , тие качуваат мора сите да накачат
Прееска пунев на Пуцко. 44.5 литро. Мајку им га забиберим. Знае ли некој во Наш газ колку е?
ha ha ha Makpetrol, Okta, Ljukoil i ostali = kartel
Јас вчера сабајлето кај шампионче останав без плин (ме мести таткоми ја да ставам ) и ај да не акам до плинара, од лукоил на првомајска ставив, 44 им беше, плинот катастрофа, еве 2 дена возам, по малку засецнува, а претходните неколку дена од плинара колава каде каде поубаво прима со тој плин
Цитат: Bugar на 08 Ноември 2012, 12:50:18 pmha ha ha Makpetrol, Okta, Ljukoil i ostali = kartelКартел е јавна колузија (спојување, договарање)... ова е тајно, т.е. ценовно лидерство
Цитат: Filomkd на 07 Ноември 2012, 19:36:02 pmЈас вчера сабајлето кај шампионче останав без плин (ме мести таткоми ја да ставам ) и ај да не акам до плинара, од лукоил на првомајска ставив, 44 им беше, плинот катастрофа, еве 2 дена возам, по малку засецнува, а претходните неколку дена од плинара колава каде каде поубаво прима со тој плинТек бензин да стаиш на лукоил, се осеќам ко да треба да му најавам дека ќе стиснам гас.Али ај можда халуцинирам.
Цитат: passanger на 08 Ноември 2012, 09:58:36 amЦитат: Chlink на 08 Ноември 2012, 00:10:43 amПрееска пунев на Пуцко. 44.5 литро. Мајку им га забиберим. Знае ли некој во Наш газ колку е?во наш гаЗ синоќа полнето плинот беше сеуште 40 денариправев муабет со пумпашот што е причината за поскапувањето, вика политиката на Макпетрол , тие качуваат мора сите да накачатabe kako ne. Ako kaci makpetrol nekoj drug neka namali pa da vidime koj ke stava plin kaj niv. Koi moroni se i tie lukoil so ne pustaat barem 2 denari pomlace od niv ama dogovoreni se da ne rendaat zaedno isto kako cosmofon i tmobile porano
може да е некоја лоша тура....али фирма како МП несмее да си дозволи такво нешто...