Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Замисли имаш уште залиха од 75ден, а нафтата паднала под 70.Да не знајш шо да прајш.
Сега држата да ја намали акцизата дупло, па да дојдат бензин/дизел по 50 денари, е тогаш ќе биде интересно.
Цитат: Power to the people на 07 Март 2022, 14:31:02 pmЗамисли имаш уште залиха од 75ден, а нафтата паднала под 70.Да не знајш шо да прајш. Сега држата да ја намали акцизата дупло, па да дојдат бензин/дизел по 50 денари, е тогаш ќе биде интересно.
Цитат: bear на 07 Март 2022, 14:50:43 pmЦитат: Power to the people на 07 Март 2022, 14:31:02 pmЗамисли имаш уште залиха од 75ден, а нафтата паднала под 70.Да не знајш шо да прајш. Сега држата да ја намали акцизата дупло, па да дојдат бензин/дизел по 50 денари, е тогаш ќе биде интересно. Како се намалува дупло?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Како чекате, како ливче у кладилница
Ke b8de posle 19h.Da se priberat lugeto od rabota da ne se pravat guzvi, iako pocnaa, na 3 pumpi vidov guzvi.