Автор Тема: Која е максималната брзина која сте ја возеле или со која ве возеле ?  (Прочитано 58129 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Jas so Corsa OPC sum vozel 235 tolku ide na kilometraza. Eve ja i kolata.
Ова ме потсеќа на Грчка ;)

Што ни е убава државава ве потсека на Грчка. Ова е сликано помеѓу Кратово и Пробиштип пред село Шлегово.

Ја мислев дека Кратово е крај на светот :) Еднаш идев натаму и ... толку-патот заврши! ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***

Што ни е убава државава ве потсека на Грчка. Ова е сликано помеѓу Кратово и Пробиштип пред село Шлегово.

Ја мислев дека Кратово е крај на светот :) Еднаш идев натаму и ... толку-патот заврши! ;D

Сеа е нов патот, од раскрсничата кај што се дели за Паланка и Кратово, па со до центарот е на Кратово е писта :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига
Сеа е нов патот, од раскрсничата кај што се дели за Паланка и Кратово, па со до центарот е на Кратово е писта :)

Тој пат го има срна прескокнато со два чекора пред мене со кола. Тоа е таму Дивиот Исток

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Moже, планинско место е... а и плус, слабо развиен дел е... малце тој дел од македонија е изумрен... па така да може и мечка да се симне од планина...

Отсутен djidji

• Легенда
А карпите црни вулкански од страна ...

Отсутен Bad-Gamer

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 430
  • Тркач! Брм брм!
    • Официјален сајт на АКК „Никола Карев“ - Скопје
Sovozac:

* BMW 325 Cabrio - 220km/h na zadno vo sredina i otvoren krov, a pocna i da vrne dozd, koj se vozel me razbira;

Extra:

* Yugo Hobby 1.6 ~200ks (kratok prenos) - nema kilometraza no nikogas povekje! - od 0 do petta puna samo ~14sec. :S

Vozac:

* Renault Clio RS - 220km/h - koga go zemav na obikolnica da go probam
No more Project Seicento, it is gone forever... :cry:
Race Project Yugo 1150ccm3 - Gr.A so aneks - Nacional Class :)
New Project Clio 2.0 16V Sport is here, going on... :P

Just do it! :P

Отсутен Zvrki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 396

Не е нов само до центарот на Кратово направен е до Пробиштип, а кривините од Кратово до Пробиштип се мерак за возење.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***

Не е нов само до центарот на Кратово направен е до Пробиштип, а кривините од Кратово до Пробиштип се мерак за возење.

Знам и тој го возев, бев во Пробиштип на свадба, пред пола година...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Да да, патот е одличен, често идам натака, сега кога бев пред едно месец дена баш убаво се изнавозев во кривините...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Цитат: Ѕинго
Кој го това направе во Европа

Социјалистите другари и другарки

;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Како совозач:
245 км/ч со Истиот Мерцедес S350 пред Милано
210 км/ч со Хонда Civic Type R 2010 201кс. И тоа од 0 до 210 и цревата ми се превртеа. Можеше уште ама мораше да се кочи и бучавата внатре беше неподнослива

ne zaebavaj  ;)

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига
Како совозач:
245 км/ч со Истиот Мерцедес S350 пред Милано
210 км/ч со Хонда Civic Type R 2010 201кс. И тоа од 0 до 210 и цревата ми се превртеа. Можеше уште ама мораше да се кочи и бучавата внатре беше неподнослива

ne zaebavaj  ;)
Чесен збор. Како да имаше некои вибрации и целата шасија се однесуваше како еден огромен звучник.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Бучен е новиот TypeR, а и доста неудобен во споредба со конкурентите.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен djidji

• Легенда
Бучен е новиот TypeR, а и доста неудобен во споредба со конкурентите.
Ама затоа е најефтин ;)

Отсутен Deni-SR

• Почетник
  • *
  • Пораки: 5
Kako vozac:
230 km/h so moeto Audi A4 1.9 tdi 131ks
270 km/h so Audi A6 3.0 tdi

Kako sovozac:
310 km/h so Bentley Continental GT, od Skopje nakaj Petrovec.