Автор Тема: како да го средам предниот браник?  (Прочитано 11217 пати)

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
Одг: како да го средам предниот браник?
« Одговори #45 на: 27 Јануари 2013, 21:20:17 pm »
toa sekako,no veruvaj ako go istrugash so glanspapir kade shto e izgrebano,posle toa da go prsnesh so sprej,ke se poznava kade e strugnato,go velam ova poshto jas taka se zae*av na takva grapava plastika,ne treba mnogu da mu se sekirash :) samo so voden glanspapir P1000 istrugaj go samo toj del za da gi odstranish tie koncite shto visat i probaj so tie pastite shto se premachkuvaat lajsnite na vratite,ne sum go probal ova cudo,no veruvam deka ke ti uspee

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43991
  • Il Moderatore
« Одговори #46 на: 27 Јануари 2013, 21:27:59 pm »
и јас имам еден проблем ако може да ми помогнете изгребана ми е црната пластика (долниот дел од браникот е и кога ке ја испреам колта се познава дости и грубо го личи а доста длабоко е)

Има во Меркур спреј за браници. Малку обработка на грубите површини, чистење и префарбување на тој дел - ко нова ќе биде!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ivan_93mk5

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 91
« Одговори #47 на: 28 Јануари 2013, 11:25:06 am »
планирам да му закажам за  фарбање незнаев што да му правам да не испробував некои експеримети па уште толку да се заебе ма да така повеќе ке се гребе ама нема вркса :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55059
  • Махер
« Одговори #48 на: 28 Јануари 2013, 11:27:41 am »
Реши го на начин на кој ќе можеш лесно да го корегираш во текот на годините.