Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас пред 1 недела коа возев на стазава со аце ровер и јаким и уште некој имаше од форумов... мислам дека побрзо ја извозев стазата... треба некој да не мери... али, во секој случај гас не пуштав ич... а исто и јас ја возев 2ката тогаш....
Ашколсум...Аферим ... Затоа ти не јадеш у школо, шпараш а
Цитат: djidji на 29 Април 2011, 18:34:53 pmАшколсум...Аферим ... Затоа ти не јадеш у школо, шпараш а Што не ќе научиш за бубе овде на форумов која мајка дете изгуби ќе го најде овде на форумот
Платив бе жими се... коа бевме на собирот, нели ти викнав дека идеме на картинг... и отидовме со аце и компанија...И нормално ја бев прв
Туку, да организираме еден carclub event, не ќе е лоша идеја а Да бидам искрен идејава е од Zеro Ама е јакаааа Zero sorry, те издадов со најдобра намера ...
Цитат: djidji на 29 Април 2011, 20:01:21 pmТуку, да организираме еден carclub event, не ќе е лоша идеја а Да бидам искрен идејава е од Zеro Ама е јакаааа Zero sorry, те издадов со најдобра намера ... Ви се брмчи на ладново?
decki aj ve molam pocekajte me do nedela da se vratam vo nasata ni mila drzavicka, pa ke vozime, od damna nemam vozeno a i mi se prae druzba...a riki, da se posmeeme malce ?