Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Коначно знам како изгледа кога имаш толку многу пари и незнаеш што да правиш со нив (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Kikac на 26 Март 2015, 19:24:00 pmискрено, и мене ми е сељак, али од друга страна ми ко идол, треба само малце да се потрудиш, за да си дозволиш таков луксузен живот, да дупиш плебој зајачици и ред други работи Колку е тоа малце?
искрено, и мене ми е сељак, али од друга страна ми ко идол, треба само малце да се потрудиш, за да си дозволиш таков луксузен живот, да дупиш плебој зајачици и ред други работи
Цитат: Carpathian Lord на 20 Март 2015, 23:23:33 pmА ти си тој што го продава? Не јас продавам Плеј стејшн 4 а воедно купувам Пежо 307
А ти си тој што го продава?
Дојде ред на форумов да му најдат мана и на животот на Дан Балзериан, ај на џипови порше или икс 6ки или бла бла ама ова ќе се отрујам
Уствари он и нема толку лош живот.. Мислам ја утнал поентата на животот во голема мера
Викаат ја турале у пијачки и после си идел стално у тој кафиќ.