Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Одлична лимузина ! нова ти е купена?
Цитат: DasAuto. на 12 Декември 2012, 23:10:44 pmОдлична лимузина ! нова ти е купена?Да, само што пристигна во Скопје. Јас бев прв. Пред 10 години точно.
Цитат: DENDE-LANCERED на 12 Декември 2012, 18:42:51 pmSto motor ima, Fordov li e?Мислам дека не, иако провртот и одот на цилиндрите им се поклапа и вкупниот волумен 1998цц, фордовиот има две брегасти а овој на мазда има една. Инаку ова е првата 6 во Скопје, и мој прв дизел. Се сеќавам дека до тој момент ги сметав дизелите за трактори и бев многу разочаран кога чув дека за 2.0 бензин треба да чекам едно 6 месеца, со кнедла у грло се одлучив за дизел ама после првото возење бев многу пријатно изненаден. Еве после 187.000км и редовни сервиси на 10.000, првпат се појавува нешто што треба да се смени. Рикнат е еден држач од моторот. И покрај тоа сеуште работи со минимални вибрации и бука. Цитат: Deni на 12 Декември 2012, 19:22:13 pmПа на пролет едни бандажи алуминиумски да и купиш, зошто не иде челичен бандаж на ремапирана и спуштена кола. Имам бандажи 17 ама со летни гуми. Овие се зимски, сеа земав нови зимски гуми, пишував во темата за зимски гуми. А нови летни на пролет.[UR@L=http://imgur.com/snfHc][I@MG]http://i.i@mgur.com/snfHc.jpg?1[/img][/URL]
Sto motor ima, Fordov li e?
Па на пролет едни бандажи алуминиумски да и купиш, зошто не иде челичен бандаж на ремапирана и спуштена кола.
Цитат: miksi на 12 Декември 2012, 23:14:18 pmЦитат: DasAuto. на 12 Декември 2012, 23:10:44 pmОдлична лимузина ! нова ти е купена?Да, само што пристигна во Скопје. Јас бев прв. Пред 10 години точно.Браво...тоа е тоа..газда на ново...пресно моделче ....п.с тате ај купи ми голф 4!...Ќе ти купам сине кога ќе излезе 7мица..
Да бе, сега ми текна дека Свифтот често го гледам таму паркиран. Му кажував на Рики за тој Свифт, ама не го знаеше. Одлични возила имаш.
Еве забрзување од 0-100
Често те гледам тука кај нас со ланчијава... Јас возам црвен сеат леон, затемнет напред е без таблица