За безбедност и еколошки норми, не би рекол баш... А шо е тенк, тенк е
Можда и ја сум крив шо уопште се умарам... Пошто иам ептен негативен потенцијал набиен контра амерички коли, така да, мање-више све што доаѓа откај нив не ми праи мерак... Секоја чест на ретките исклучоци... Арно ама, да се збори за реален свет и реални потреби (било какви), амерички коли не ми се високо на приоритетна листа.
Амерички коли што ми праат мерак: Corvette Stingray (1968), Corvette ZR1, Cadillac CTS-V, Ford Mustang и Dodge Charger ('68-'69), AC Cobra (1960ти години), Pontiac GTO (средина на 60 до средина на 70ти). Како што може да се примети, повеќето од америчките коли за кои имам безрезервна почит, и ме прават да се осеќам како дете, се некаде од истиот временски период, односно од 60ти и 70ти години на минатиот век. Од поновата историја, Амерички автомобил, кој би се размислил дали да го купам (ако се мои пари во прашање), единствено е CTS-V. Иако многу веројатно дека не би го земал сепак, еве да речеме дека само тој би имал изгледни шанси...
А да иам пуно пуно пари, онака да не знам што да им правам (еххх...
), би сакал во своја колекција да ги имам тие америчките класици... Мислам, кој не би сакал
Уствари, не мора да бидат мои сите тие пари... Еве на пример, би се нафатил, Џеј Лено да ме посвои