Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Аман бе боки.. EDIT:Тргнат е, битно сега знаеш за кого станува збор
ЕуроКРЕМ?!?!?
Цитат: Fic_CC на 20 Август 2011, 15:25:14 pmЕуроКРЕМ?!?!? хахахахахахахаххаЛеле чевла, а Рики?хахахахахаххахахаха
Боки чим веќе го правиш браникот и го фарбаш, зашто не ги затвориш лајсните? Мене така многу подобро ми изгледа.
Боки чим веќе го правиш браникот и го фарбаш, зашто не ги затвориш лајсните? Мене така многу подобро ми изгледа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Banzai на 20 Август 2011, 22:01:58 pmБоки чим веќе го правиш браникот и го фарбаш, зашто не ги затвориш лајсните? Мене така многу подобро ми изгледа.+1
Цитат: Banzai на 20 Август 2011, 22:01:58 pmБоки чим веќе го правиш браникот и го фарбаш, зашто не ги затвориш лајсните? Мене така многу подобро ми изгледа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Банза Касниш со идејава за затварање на лајсните, Боки веќе ги купи кондурите,така да ништо од идејата ,така ќе си ја вози , така било модерно ...