Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Честито филтерче Боки...а не кажуваш кој те дружеше денес по филтер идење а???
Независно која година е BMW-то секогаш билo и ќе остане ФАЦА. И секогаш ќе биде број 1
Цитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 22:00:20 pmНезависно која година е BMW-то секогаш билo и ќе остане ФАЦА. И секогаш ќе биде број 1Малку си се збунил Боки , еве ја да те поправам хехе
Цитат: DOG SECURITY на 16 Август 2011, 20:43:08 pmЧестито филтерче Боки...а не кажуваш кој те дружеше денес по филтер идење а???Да денеска Ате DOG SECURITY ми правеше друштво по пат како копилот
Цитат: DareBmw на 16 Август 2011, 22:08:02 pmЦитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 22:00:20 pmНезависно која година е BMW-то секогаш билo и ќе остане ФАЦА. И секогаш ќе биде број 1Малку си се збунил Боки , еве ја да те поправам хехе Единствена замена за Honda ми е само BMW така да ако не земам Некоја нова Honda .................. Сепак мислам Honda си е Honda барем до сега никој се нема пожалено. Колку за твоја информација пријателче со BMW 530i купено во салон на 25000 км мењаше летва..... да да да квалитет, барем до сега тоа се нема случено со било кое возило на Honda.
Боки, колку те кошташе филтерчево ?
Цитат: bokicivic на 16 Август 2011, 22:19:13 pmЦитат: DareBmw на 16 Август 2011, 22:08:02 pmЦитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 22:00:20 pmНезависно која година е BMW-то секогаш билo и ќе остане ФАЦА. И секогаш ќе биде број 1Малку си се збунил Боки , еве ја да те поправам хехе Единствена замена за Honda ми е само BMW така да ако не земам Некоја нова Honda .................. Сепак мислам Honda си е Honda барем до сега никој се нема пожалено. Колку за твоја информација пријателче со BMW 530i купено во салон на 25000 км мењаше летва..... да да да квалитет, барем до сега тоа се нема случено со било кое возило на Honda. Не е појака од БМВ во некој работи , а тоа со другар ти со БМВ то не ми е јасно , што му правел на него он па да мења летва . Пред 1 година имаше една сообраќајка на првомајска хонда како твојата само седан , со БМВ 525тдс како моето , веруј другар хондата беше лом предницата во тоа нивата отишла ја немаше , а бмв то беше каде каде во подобра состојба . А и татко ми имаше хонда акорд од 96та па се утепа од пари за делови давање па јас испаднав крив , пошто го убедив да ја земе бидејќи сум голем фан на хонда
Цитат: DareBmw на 16 Август 2011, 22:34:43 pmЦитат: bokicivic на 16 Август 2011, 22:19:13 pmЦитат: DareBmw на 16 Август 2011, 22:08:02 pmЦитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 22:00:20 pmНезависно која година е BMW-то секогаш билo и ќе остане ФАЦА. И секогаш ќе биде број 1Малку си се збунил Боки , еве ја да те поправам хехе Единствена замена за Honda ми е само BMW така да ако не земам Некоја нова Honda .................. Сепак мислам Honda си е Honda барем до сега никој се нема пожалено. Колку за твоја информација пријателче со BMW 530i купено во салон на 25000 км мењаше летва..... да да да квалитет, барем до сега тоа се нема случено со било кое возило на Honda. Не е појака од БМВ во некој работи , а тоа со другар ти со БМВ то не ми е јасно , што му правел на него он па да мења летва . Пред 1 година имаше една сообраќајка на првомајска хонда како твојата само седан , со БМВ 525тдс како моето , веруј другар хондата беше лом предницата во тоа нивата отишла ја немаше , а бмв то беше каде каде во подобра состојба . А и татко ми имаше хонда акорд од 96та па се утепа од пари за делови давање па јас испаднав крив , пошто го убедив да ја земе бидејќи сум голем фан на хонда Да не ме сватиш погрешно BMW si e BMW неможам да споредувам со Honda или било кое друго ауто.Башка кој несака некое М5 во гаража треба да е луд
Цитат: bokicivic на 16 Август 2011, 22:37:55 pmЦитат: DareBmw на 16 Август 2011, 22:34:43 pmЦитат: bokicivic на 16 Август 2011, 22:19:13 pmЦитат: DareBmw на 16 Август 2011, 22:08:02 pmЦитат: bokicivic на 27 Јули 2011, 22:00:20 pmНезависно која година е BMW-то секогаш билo и ќе остане ФАЦА. И секогаш ќе биде број 1Малку си се збунил Боки , еве ја да те поправам хехе Единствена замена за Honda ми е само BMW така да ако не земам Некоја нова Honda .................. Сепак мислам Honda си е Honda барем до сега никој се нема пожалено. Колку за твоја информација пријателче со BMW 530i купено во салон на 25000 км мењаше летва..... да да да квалитет, барем до сега тоа се нема случено со било кое возило на Honda. Не е појака од БМВ во некој работи , а тоа со другар ти со БМВ то не ми е јасно , што му правел на него он па да мења летва . Пред 1 година имаше една сообраќајка на првомајска хонда како твојата само седан , со БМВ 525тдс како моето , веруј другар хондата беше лом предницата во тоа нивата отишла ја немаше , а бмв то беше каде каде во подобра состојба . А и татко ми имаше хонда акорд од 96та па се утепа од пари за делови давање па јас испаднав крив , пошто го убедив да ја земе бидејќи сум голем фан на хонда Да не ме сватиш погрешно BMW si e BMW неможам да споредувам со Honda или било кое друго ауто.Башка кој несака некое М5 во гаража треба да е луд Еее сите сакаме ама и М5 2.0 сега ќе си ставам Мзнаке и ќе се осеќам како М да возам доста ми е мене
Боки...со здравје филтерчето да си го тераш