Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Imas mnogu dobra platforma za pocetok. Ako ti treba pomos za pronajduvajne delovi pusti poraka
Nema problem. Samo nemoj da ja gradis kolata kako "RICE"
Цитат: AllN1 на 14 Јули 2011, 22:26:00 pm Nema problem. Samo nemoj da ja gradis kolata kako "RICE" RICE на мојата кола ќе и се случи само преку мене мртов !!! Spoon clone. Mnogu ubavo i mnogu pariЗамислата ми е нешто вака:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Па за да изгледа вака и не му требаат баш премнооогу пари. Има добри копии од ретровизорите и спојлерот, половен заден лонец не е премногу скап и бандажи половни или добри копии исто се достапни.Секако дека се далеку од ефтини сите овие делови, ама не се како нови Spoon.
значи премногу е тешко да најдеш стандард Хонда,а ти баш таква си нашол....секоја чест друже,супер тие количето,и сите планови кои ги имаш за него да ти се остварат....дај кажи нешто како на пример колку го имаш возено,забрзување итн.итн
Цитат: MecheTo на 19 Јули 2011, 21:04:22 pmзначи премногу е тешко да најдеш стандард Хонда,а ти баш таква си нашол....секоја чест друже,супер тие количето,и сите планови кои ги имаш за него да ти се остварат....дај кажи нешто како на пример колку го имаш возено,забрзување итн.итнФала.Па не сум и мерел крајна, докај 180 ја имам возено, не ми се држи инаку треба да биде крајната негде околу 190. Забрзувања немам мерено уште, кога ќе мерам ќе поткрепам со видео материјал.
Хигиената на прво место!