Автор Тема: BMW 325 TD  (Прочитано 23840 пати)

Отсутен proff

• Редовен
  • Пораки: 1441
  • no comment at the moment
Одг: BMW 325 TD
« Одговори #30 на: 12 Јуни 2011, 16:59:33 pm »
Да, поради коментарот сватив дека си се испишманил.

Што се однесува до Весна, живее на втората улица која е паралелна со Партизанска (онаа која оди покрај касарната), само погоре према Верото.
јас живеам одма над касарната (на семафорите) и тука не ми текнува да има таква женска,освен ако живее негде погоре од мене (а ти не знаеш баш добро да ми објасниш),али како и да е,сигурно ја знам,само треба да ја видам да ми текни,инаку вака по кажување и брат ми нема да си го препознаам... ;) ;D ;D ;D
Абе gojdo ти мислиш во Битола има само две улици? Абе град-велеград сме сега :) А такви Весни има еден куп. Шо си запнал ти пa за неа? И да ја најдиш досега гарант е ремапирана :)
Иста грешка неможиш да повториш два пати. Вториот пат тоа не е грешка туку твој избор!

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14232
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #31 на: 13 Јуни 2011, 16:15:18 pm »

Што се однесува до Весна, живее на втората улица која е паралелна со Партизанска (онаа која оди покрај касарната), само погоре према Верото.
јас живеам одма над касарната (на семафорите) и тука не ми текнува да има таква женска,освен ако живее негде погоре од мене (а ти не знаеш баш добро да ми објасниш),али како и да е,сигурно ја знам,само треба да ја видам да ми текни,инаку вака по кажување и брат ми нема да си го препознаам... ;) ;D ;D ;D
Абе gojdo ти мислиш во Битола има само две улици? Абе град-велеград сме сега :) А такви Весни има еден куп. Шо си запнал ти пa за неа? И да ја најдиш досега гарант е ремапирана :)
+1
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #32 на: 13 Јуни 2011, 16:36:21 pm »

ТРИ.... за разлика од Велес каде има само две !!! ;D ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #33 на: 28 Јуни 2011, 17:27:33 pm »
ај да ве прашам нешто сега...пошо на компјутер ми кажува грешка на предниот десен сензор за АБС-от...истиот тој сензор утре ке го менувам,е сега дали сијаличката за АБС-от на шал таблата после промената ке се угасни сама,или ке треба на компјутер да ја ставам одново колата и да го рестартираат ??? ??? ???
п.с шо се однесува до мене ни сензор ми трева ни ништо,ама брат ми е бааѓи напорен....јас би кочел и вака

Отсутен proff

• Редовен
  • Пораки: 1441
  • no comment at the moment
« Одговори #34 на: 29 Јуни 2011, 15:45:45 pm »
Смени ја па ќе видиш и така наместо да не прашаш ќе ни кажиш :)
Иста грешка неможиш да повториш два пати. Вториот пат тоа не е грешка туку твој избор!

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #35 на: 29 Јуни 2011, 19:31:09 pm »
веке средено

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #36 на: 30 Јуни 2011, 01:01:44 am »
Што беше ?

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #37 на: 30 Јуни 2011, 17:02:47 pm »
сензорот го сменав и сега си е ок,значи тој беше настинат.... ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #38 на: 21 Јули 2011, 13:19:37 pm »
Одлична е36 мечето како си задоволен од него потрошувачка брзина дека јас за малку ќе земев 525 тдс :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #39 на: 21 Јули 2011, 16:00:32 pm »
Одлична е36 мечето како си задоволен од него потрошувачка брзина дека јас за малку ќе земев 525 тдс :D
за силата,за староста,за поминатите километри моторот е одличен (малку каросериски е фуцкед),инаку потрошувачката е ниска и зависи од начинот на возење али ете една средна бројка нека е од 7 - 8 литри....инаку досега најмногу со го имам возено е 210км/х и мислам дека би одело уште малку некаде до 220км/х максиум....инаку немало да си згрешел ако си земел ТДС,убави се,и имаат плус 25кс повеќе од моето

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #40 на: 21 Јули 2011, 16:02:51 pm »
за силата,за староста,за поминатите километри моторот е одличен (малку каросериски е фуцкед),инаку потрошувачката е ниска и зависи од начинот на возење али ете една средна бројка нека е од 7 - 8 литри....инаку досега најмногу со го имам возено е 210км/х и мислам дека би одело уште малку некаде до 220км/х максиум....инаку немало да си згрешел ако си земел ТДС,убави се,и имаат плус 25кс повеќе од моето
ТДС от има 143 кс одличен е ама ја земав 520ката затади звукот и брзината а и не сум голем фан на аутоматик :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #41 на: 21 Јули 2011, 16:15:19 pm »
ТДС от има 143 кс одличен е ама ја земав 520ката затади звукот и брзината а и не сум голем фан на аутоматик :D
па има ТДС-ки мануел не се сите автоматици,инаку супер е и 520-та

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #42 на: 21 Јули 2011, 16:28:03 pm »
Знам дека има ама овој што требаше да го земам беше аутоматик :D

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
« Одговори #43 на: 22 Јули 2011, 10:11:32 am »
Добро ти е BMW-то сака некое средување каросериски, инаку јас на ова би му ставил интеркулер мислам дека ептен му фали а и не е некоја скапа и комплицирана операција да се изврши :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #44 на: 22 Јули 2011, 17:15:20 pm »
Добро ти е BMW-то сака некое средување каросериски, инаку јас на ова би му ставил интеркулер мислам дека ептен му фали а и не е некоја скапа и комплицирана операција да се изврши :)
каросериски САКА ептен средување,али ќе биде набрзо,како што одат работите Септември месец ке се фарба цело,па ке видиме,а за интеркулери,ремапирање и слични работи,ке биде после фарбањето....