Автор Тема: Лоповлук низ Скопје..  (Прочитано 220116 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Одг: Лоповлук низ Скопје..
« Одговори #150 на: 20 Декември 2012, 12:42:25 pm »
што толку се секирате за некој како земал кредит,трошел волку толку....како ќе ги врател парите.....безврска муабет.
кога гледам такви луѓе ,па не вреди да правам муабет за нив,не вреди да зборам за нив кога немаат памет во главата.

Воопшто не се секирам, таман ќе нема пари да го врати кредитот па за ефтини пари ќе купам кола или стан, ми одговара мене :) А и повеќе работа за нас адвокатите ;D

Го правиме муабетот дека некој рече сите купувале ајфон 4-5, а како немал пари народот. Одговорот е во таквите ликови горе опишани :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15122
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #151 на: 20 Декември 2012, 12:48:09 pm »
И сеа заклучокот е,тој шо има Нокиа 3310 има многу пари ама се ‘крие‘,тој шо има галакси или ајфон има кредити и е заглавен до гуша. :D :D :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #152 на: 20 Декември 2012, 12:49:56 pm »
LOL

Заклучокот е мобилниот и колата не се показател кој колку има :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #153 на: 20 Декември 2012, 12:51:27 pm »
Ти текнува на муабетот со Порше каенот. Кога ти викав дека не е престиж баш зошто скоро секој 2 може да го има со кредит. Престиж е Ферари или Ламбо или Бентли... :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #154 на: 20 Декември 2012, 12:59:53 pm »
LOL

Заклучокот е мобилниот и колата не се показател кој колку има :)
Aма дечките би сакале да е тоа така. :) Ооооо колку би сакале. :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #155 на: 20 Декември 2012, 13:05:53 pm »
Јас колку работи сакам, па ништо ;D

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
« Одговори #156 на: 20 Декември 2012, 13:09:30 pm »
Земи си кредит ;D ;D ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #157 на: 20 Декември 2012, 13:13:51 pm »
Јас колку работи сакам, па ништо ;D
Земи си кредит ;D ;D ;D
И купи си Ајфон 5ка! Односно: „Фристајлер! Рока телефон!“

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #158 на: 20 Декември 2012, 13:33:26 pm »
Јас кредит само од моите зимам, безкаматен :)

Ако не ми одобрат, штедам.

А ако не можам да заштедам, само фантазирам  ;D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #159 на: 21 Декември 2012, 02:13:09 am »
Тој што вози на бензин или има многу пари, или кради :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7788
« Одговори #160 на: 21 Декември 2012, 03:34:37 am »
што толку се секирате за некој како земал кредит,трошел волку толку....како ќе ги врател парите.....безврска муабет.
кога гледам такви луѓе ,па не вреди да правам муабет за нив,не вреди да зборам за нив кога немаат памет во главата.

напишете кој како заработил,кој како направил пари за кратко време,за некој убав доходовен бизнис...баталете ги тие што зимаат кредити за одмор,мобилни....

п.с.да се вратам на темата,тие што крадат низ скопјево не крадат од тоа што нема што да прават,туку крадат што мораат,имаат деца,немаат пари и мора да крадат,борба за опстанок.
неможат да најдат работа и вака им е полесен начин за доаѓање до пари.
жалам за украдените работи на членовите но мора да се соочиме со реалноста.
наше е да се заштиме добро т.е да ги сочуваме работите кој ги имамаме.да не им даваме шанса на крадците.

Колку само не се согласувам.

Работа секогаш ке има за тој што сака да ја бара, и сака да работи.
Проблемот е што му е многу полесно да украде, отколку чесно да заработи денес 20Е мешајки малтер.

Никако не оправдувам крадење, дека некој мора да краде за да прехрани семејство.
Тој што мора да краде е неспособен идиот, ако немаш интелектуален капацитет, користи си ја физичката сила за да чесно заработиш пари.

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
« Одговори #161 на: 21 Декември 2012, 08:28:48 am »

напишете кој како заработил,кој како направил пари за кратко време,за некој убав доходовен бизнис...баталете ги тие што зимаат кредити за одмор,мобилни....

п.с.да се вратам на темата,тие што крадат низ скопјево не крадат од тоа што нема што да прават,туку крадат што мораат,имаат деца,немаат пари и мора да крадат,борба за опстанок.
неможат да најдат работа и вака им е полесен начин за доаѓање до пари.
жалам за украдените работи на членовите но мора да се соочиме со реалноста.
наше е да се заштиме добро т.е да ги сочуваме работите кој ги имамаме.да не им даваме шанса на крадците.

Колку само не се согласувам.

Работа секогаш ке има за тој што сака да ја бара, и сака да работи.
Проблемот е што му е многу полесно да украде, отколку чесно да заработи денес 20Е мешајки малтер.

Никако не оправдувам крадење, дека некој мора да краде за да прехрани семејство.
Тој што мора да краде е неспособен идиот, ако немаш интелектуален капацитет, користи си ја физичката сила за да чесно заработиш пари.

тоа што не се согласуваш е нормална работа :) ,форум е и сите имаме различни мислења за кој се согласуваме или не.
ти збориш за идеален свет,но еве убаво си пишал:
цитат:многу полесно да украде, отколку чесно да заработи денес 20Е мешајки малтер  а и нема секогаш за мешање малтер.
и јас не оправдувам крадење,но пробај да видиш како размислува еден ром.
остај ти што го викаш неспособен идиот....за него тоа е борба за опстанок,борба за живот.
цитат:Тој што мора да краде е неспособен идиот, ако немаш интелектуален капацитет, користи си ја физичката сила за да чесно заработиш пари.----------ова ме потсети на некој млади бизнисмени,политичари кој мораат да крадат а немаат интелектуален капацитет и не ја користат физичката сила за чесно да заработат.туку преку ноќ украдоа многу повеќе од сите цигани се извињавам роми, што имаат украдено заедно.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #162 на: 21 Декември 2012, 08:32:40 am »
Тој што вози на бензин или има многу пари, или кради :)

;D

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695
« Одговори #163 на: 21 Декември 2012, 09:07:36 am »
ne e problem voopsto i totalno se soglasuvam so tebe Maci i ne e rabotata sekoj den da mesas malter i ne sekogash ima rabota nie romite sme diskriminirani vo sekoj slucaj i ne sekogash nekoj krade od merak ima nekoi kopili sto kradat za droga i ima nekoj zatoa sto nemoze nekogash da najde rabota so toa rani familija kako i da e cist primer ke zemam od mene sto sekogash koga ke najdam rabota i se javivam davam podatoci i ne kazuvam deka sum rom koga ke me viknat na intervju vleguvam vnatre i facata im kazuva sve i posle toa mi kazuvat ke vi se javime i nisto  posle toa zatoa sto vo ovaa drzava romite se najdiskriminirani.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #164 на: 21 Декември 2012, 09:10:42 am »
Лошо, многу лошо...