Ако те бендисва радиото твое е. Ако не е исправно ке го средам. Шо проблеми имаш со електриката доколку можам да средам тука сум.
Електриката е чорба
Возиш се ОК...застануваш или работи на висока или гаси
Ако онака се заиграш со светлата пали/гаси...пак гаси (колата)
А нов акумулатор му ставив...ганц нов.
После...некогаш работат светлата некогаш не.
После треба да менам
Кабли
Свеќици
Платина
Масло (внатре имаат турено 4 литра СИГУРНО..а уствари собира 2,5 макс!)
Црево за бензин (смрди корни на бензин
)
Механика
Добошите да се отворат и гуртните или ќе ги менам или на обложување (долго време ова не сум праел...имаше порано еден во пазарот ова го правеше...кажете друг ако не е таму!)
Јабучици - вака не крцка на дупки...ама не значи дека не се за менување...
Лагери (не знам да одредам од кое тркало е лагерот ...изгледа задно десно...)
Мала луфта на воланот...тие и така фабрички имаат луфта ама морам да го средам да биди оптимално
Сајла за рачна
Чистење на карбуратор (иако некој има ставено филтер ама обавезно треба да извади надвор од моторниот простор...моментално е внатре и има ризик)
Седиштето е заглавено треба да се одглави некако...и тоа возачкото...и јас со моите 2 метра ЕДВАЈ ме собира
Возачкиот прозорец нешто механизмот е зезнат ...стаклото не стои најгоре...мора со рака да го крениш.
Бравите да видам заглавуваат...те работат...
И то е то
Другото е ОК
Одлична комбинација.
Само незнам која повеќе ми се допаѓа.
Сакам да имаш бели ѕидови на гумите. Ама и тоа со 2 бои бандаж не е воопшто лошо.
Зедов внатрешни гуми...ќе пробам да исечам, да ги бојадисам и кога ќе менувам гуми да ги ставам и да ги залепам ако треба. Хром-црвена срцевина...бели наплатки...црни гуми...winning combo нели?
И да...хромирани браници...
(ова морам да го повторувам стопати да знаете дека сигурен сум во нивната промена
)
Халогенките се плус од AUUUU
Олдскул бејби! Хардкор!