Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: onak на 12 Декември 2012, 02:35:29 am3 страни муабет за материјалов.. едвај некако на втората страна се исчанчи цената за квадрат (4 евра квадрат) и околу 5-6 прашања кај да се купи... јас не видо одговор..или сум слеп или глуп, ама незнам каде да го купам ова..ај вака... го има ли во слободна продажба? ако е да каде? ако е не, како да се дојде до него? 4 евра е добра цена...Ти како климаџија треба најдобро да знаеш кај го има . Се користи за изолирање на инсталациве(како и да ги викате тоа цевкиштата) за вентилација односно климатизација
3 страни муабет за материјалов.. едвај некако на втората страна се исчанчи цената за квадрат (4 евра квадрат) и околу 5-6 прашања кај да се купи... јас не видо одговор..или сум слеп или глуп, ама незнам каде да го купам ова..ај вака... го има ли во слободна продажба? ако е да каде? ако е не, како да се дојде до него? 4 евра е добра цена...
ako ti vrsi rabota dojdi zemaj
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“