Автор Тема: Koj sto moze da mi pomogne za delovi za legendarnata Buba.  (Прочитано 3550 пати)

Отсутен Beetle

• Почетник
  • *
  • Пораки: 3
Koj sto moze da mi pomogne za delovi za legendarnata Buba.
« на: 01 Јуни 2011, 02:39:45 am »
Decki, imam stara Buba, pa sega planiram da pocnam da ja sreduvam. Se nadevam deka mozete nekako da mi pomognete okolu delovi za stari Bubi. Da znaete nekoj koj prodava koristeni ili novi.
Nov sum vo klubot, gledam deka ima dobri muabeti i cest mi e sto sum clen ovde. Pozdrav!!

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9194
  • Аstra la vista baby !
Одг: Koj sto moze da mi pomogne za delovi za legendarnata Buba.
« Одговори #1 на: 01 Јуни 2011, 03:32:50 am »
Добредојде Beetle !
Претстави ни ја бубачката...
Инаку тука кај нас во Битола има отпад само со буби... Сигурно ке ти кажат и за нис СК и др места ( не знам од каде си )
ПоздраVW
П.С. Пожелно е да пишуваш кирилица !

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #2 на: 01 Јуни 2011, 12:05:14 pm »
Еве едно добредојде и од мене, и се надевам дека ке ти се допадне престојот во нашиот клуб :)

Јас лично не познавам некој да работи со буби на старо, меѓутоа, пред некое време имаше собир на Буби, па можеби некој од учесниците на собирот, е член на CarClub, па ќе успее да ти даде некакви информации.

Респект за проектот на реставрирање на Бубата, пошто стварно е безвременско возило :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен K92

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 717
« Одговори #3 на: 01 Јуни 2011, 13:16:48 pm »
Пробај исконтактирај со MarijanSK, мислам дека он имаше буба.
« Последно менување: 25 Ноември 2011, 16:00:13 pm Kiko »

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #4 на: 01 Јуни 2011, 13:34:38 pm »
MackoRS e deckoto sto imase buba, inace imas poveke mesta za delovi za bubata jas dosega sum posetil samo edno i toa mi e najpoznato za drugite samo sum slusal, a toa e vo kisela voda sproti rasadnik salata tocno pozadi ucilisteto kiril pejcinovik...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #5 на: 01 Јуни 2011, 14:42:57 pm »
Beetle, добро дојде на форумов...

Во Скопје, има неколку луге... што имаат и растураат буби...

Едниот е Џоке во Ѓорче на поседна стара 5ка, А другиот мислам се викаше Миле во Сопиште...

Отсутен Beetle

• Почетник
  • *
  • Пораки: 3
« Одговори #6 на: 01 Јуни 2011, 15:46:16 pm »
Кирилица.. Договорено.
Вчера дознав за тој од Битола што имал многу Буби, и да ти кажам планирам да го посетам, да видам што може да ми помогне.
А за слики од Бубата, верувај дека уште не сакаш да ја видиш, во лоша состојба е. Денес пак во Скопје на оглас најдов една многу подобра Буба. Дечкото ја дава за 400 евра, а за мојава ми даваат 300, тука кај мене во Струмица, Па најверојатно ќе ја направам таа трампа, за да заштедам на време а и на пари.
Фала дечки за сугестиите, веќе добив линк и од Буба Клубот.    А овде во овој клуб, малку комплицирано, ама ќе се навикнам :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
« Одговори #7 на: 23 Ноември 2012, 11:14:31 am »
Ајде...може темава да ми се најде...

Значи ми треба

- хромирани браници
- гуртни (не сум сигурен дека пасуваат од понов модел, немам проверено ама нема врска би требало да се исти)
- јабучици
- сајли за рачната
- лагери за тркала

Сега за сега толку. Се што е плус ќе пишам....

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
« Одговори #8 на: 23 Ноември 2012, 12:01:54 pm »
Лагери во Lagermax - 02 / 3083 200

Отсутен mrmut

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 731
    • http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=601060
« Одговори #9 на: 24 Ноември 2012, 00:10:12 am »
Ај вака иама продавница за нови делови во Србија - Белград они работотат по JP - каталог http://catalogue.jpgroup.dk/pdf/jpgroup/luftkataloguk.pdf видете што ви треба ќе се најде човек што оди до таму ќе му даеме пати а јас мозам да ги дознаам зените на производите.И ќе завршиме работа.
За стари делови има а и нема луѓе кои растураат нема голем избор зошто она се што растуриле се кантетини , Зависи крило врата по некој праг , и некој такви работи имаат не барај читав ауспух или некој добар карбуратор или амортизери јали останати работи кои лесно се амортизираат.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
« Одговори #10 на: 03 Декември 2012, 16:58:08 pm »
www.wolfsburgwest.com си ги прикажуваат цените транспарентно...

Имаште и пресметка за испорака, така што се исплаќа да се порачуваат повеќе работи а и многу работи се доста евтини ...

Оправдувањето на овие е демек варирањето на USD во однос на EUR...па не ставале цени...My ass...

Нека стават цени во EUR и готова работа...