Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вејронот е 1001 коњ, а ГТР-от е 700-800 кс и нормално да е појак... Али коа ке споредиш цената дека вејронот е 1 000 000 евра... а ГТР-от е 50-70 000 евра е тек тогаш ке треба срце да го боли тој со вејронот, како овој од позади во врат му дише...Да не заборавиме, има клипови на драгтајмс, каде убаво истјуниран ГТР маме им ебе на сите... вејроните ги мачка на лепче...
Цитат: RikiRulz на 10 Август 2011, 13:53:56 pmВејронот е 1001 коњ, а ГТР-от е 700-800 кс и нормално да е појак... Али коа ке споредиш цената дека вејронот е 1 000 000 евра... а ГТР-от е 50-70 000 евра е тек тогаш ке треба срце да го боли тој со вејронот, како овој од позади во врат му дише...Да не заборавиме, има клипови на драгтајмс, каде убаво истјуниран ГТР маме им ебе на сите... вејроните ги мачка на лепче... И на крај ќе го попуши од Алфа стара 16 години
И на крај ќе го попуши од Алфа стара 16 години
Чекај, нели ти викаше им умре времето на мануелните мењачи... нели викаше дека такви коли се веке мината работа, електроники па мењачи на дирки ово оно, и сеа искача кола стара 15 години да млати кола стара 2 години со фул електроники и мењачи на дирки
Цитат: RikiRulz на 10 Август 2011, 15:17:09 pmЧекај, нели ти викаше им умре времето на мануелните мењачи... нели викаше дека такви коли се веке мината работа, електроники па мењачи на дирки ово оно, и сеа искача кола стара 15 години да млати кола стара 2 години со фул електроники и мењачи на дирки Остај ти ја шо сум рекол за да им идам контра на берберите. Горе на клипот јапанче, чичка ново го јаде од итаљанац две децении стар.
Тенкс Меѓузабрзувања не сум мерел до сега, а пред некој ден, со SpeedView импликација за Андроид праев некое мерење на забрзување и брзина, и малце не ми се верува резултатот, па затоа, си викам, да си прашам
Горе на клипот јапанче, чичка ново го јаде од итаљанац две децении стар.