Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Одлично, со бојава ме гаѓаш у срце. Со здравје да си го возиш.Ме интересира реална потрошувачка, не декларирана.
Цитат: ZilePunto на 01 Ноември 2012, 17:06:11 pmОдлично, со бојава ме гаѓаш у срце. Со здравје да си го возиш.Ме интересира реална потрошувачка, не декларирана.Па градска досега како што гледам 6 вади....отворено не сум тестирал баш ама одприлика околу 4-4.5
Често гледам вакво пунто пред касарната Битола со охридски табли да не е случајно ова?Иначе супер ауто имаш!
Цитат: TosheV6 на 01 Ноември 2012, 17:17:22 pmЦитат: ZilePunto на 01 Ноември 2012, 17:06:11 pmОдлично, со бојава ме гаѓаш у срце. Со здравје да си го возиш.Ме интересира реална потрошувачка, не декларирана.Па градска досега како што гледам 6 вади....отворено не сум тестирал баш ама одприлика околу 4-4.5И помалку, на отворено. Патем, го знаете вицот со рибарот и ловџијата?
Цитат: FilipM на 01 Ноември 2012, 13:55:39 pmЕЕе и тука те има...пак ќе ти речам, создравје да го возиш портокалчето Фала ти Филипче сега браќа портокали имаме хахаха....треба да ги сретниме некогаш можи ќе се препознат инаку му залепив црн карбон на кровот и се кројат моментално навлаки утре ќе клам повеќе слики
ЕЕе и тука те има...пак ќе ти речам, создравје да го возиш портокалчето