Автор Тема: Peugeot 106 maxi  (Прочитано 5960 пати)

Отсутен Zvrki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 396
Одг: Peugeot 106 maxi
« Одговори #15 на: 15 Февруари 2011, 09:25:26 am »
Друже ќе го продаваш или ќе го праиш пежто :). Одлучи се :)

значи вака, се додека е кај мене ќе уложујам у него, а кога ќе го продадам ме чека едно луто Citroen-че C2 JWRC у Софија, така да... :) а,ти ако го сакаш и ако ти се свиѓа кажи цена и хоп твое е...штета што не остана вчера до крај, ќе добиеше кругче као deni и zero :)

Јебига морав да си одам фамилиарни обврски. Другиот пат обавезно.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #16 на: 15 Февруари 2011, 09:46:37 am »
Друже ќе го продаваш или ќе го праиш пежто :). Одлучи се :)

значи вака, се додека е кај мене ќе уложујам у него, а кога ќе го продадам ме чека едно луто Citroen-че C2 JWRC у Софија, така да... :) а,ти ако го сакаш и ако ти се свиѓа кажи цена и хоп твое е...штета што не остана вчера до крај, ќе добиеше кругче као deni и zero :)

Јебига морав да си одам фамилиарни обврски. Другиот пат обавезно.

Ок, ќе го "натанкам" до крај :)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #17 на: 16 Февруари 2011, 10:07:54 am »
;D Bas sum polaskan i blagodaram na doverbata. Tuka sum da ti pomognam za se sto mozam.
Kako vsusnost mozam da ti pomognam jas (ili mozda ke dobies i nekoj sovet od drugite clenovi na forumov). Toa sto jas se nafakam da pravam razni budalastini ne me pravi najdobar  ;D Na forumov ima mnogu strucni luge koi mozat da ti pomognat da go ostvaris tvojot son ;)
Znaci site zaedno da ti pomogneme... mislam ostanatite clenovi ke se slozat so mene  8)

Ajde pukaj kako da ti pomogneme ???

да ти го остаам у гаража на одредено време колку што ќе ти биде потребно за да го дотераш ( значи збориме само надворешно ), да ти даам пари и да си го зеам....ете така :):):)

Toa nema sansa da se desi se dodeka ne go zavrsam,potocno ofarbam Golfot a posle toa mozeme da se dogovarame ;)

Секако секако, ремек делото има апсолутен приоритет....ќе те држам за збор ;)

Еве баш ова е она за кое зборам ( и боја и дизајн ).....      http://www.youtube.com/watch?v=ZsfYjc2-kFw

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
« Одговори #18 на: 21 Мај 2011, 22:37:13 pm »
Врв е bodykit-ов нема да згрешиш ако го направиш вакво, само некако лошо изгледа позади кај штоповите, тоа малку да се среди поубаво и ке биде перфекција. Инаку супер ти е количево, 106, 205 и 306 се најдобрите модели што излегле од Пежо.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1847
« Одговори #19 на: 22 Мај 2011, 14:47:43 pm »
S16 дали оваа 106 ка еден период ја возеа двајца американци? Кој беа дојдени како студенти тука.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #20 на: 23 Мај 2011, 09:12:57 am »
Врв е bodykit-ов нема да згрешиш ако го направиш вакво, само некако лошо изгледа позади кај штоповите, тоа малку да се среди поубаво и ке биде перфекција. Инаку супер ти е количево, 106, 205 и 306 се најдобрите модели што излегле од Пежо.

Ова е во план ама од план до реализација има многу :)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #21 на: 23 Мај 2011, 09:13:36 am »
S16 дали оваа 106 ка еден период ја возеа двајца американци? Кој беа дојдени како студенти тука.

No man, не е таа. :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14288
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #22 на: 20 Ноември 2012, 23:46:11 pm »
Темата мислам дека треба да биди преместена.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D