Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Zvrki на 14 Февруари 2011, 17:13:48 pmДруже ќе го продаваш или ќе го праиш пежто . Одлучи се значи вака, се додека е кај мене ќе уложујам у него, а кога ќе го продадам ме чека едно луто Citroen-че C2 JWRC у Софија, така да... а,ти ако го сакаш и ако ти се свиѓа кажи цена и хоп твое е...штета што не остана вчера до крај, ќе добиеше кругче као deni и zero
Друже ќе го продаваш или ќе го праиш пежто . Одлучи се
Цитат: S16 на 14 Февруари 2011, 17:19:33 pmЦитат: Zvrki на 14 Февруари 2011, 17:13:48 pmДруже ќе го продаваш или ќе го праиш пежто . Одлучи се значи вака, се додека е кај мене ќе уложујам у него, а кога ќе го продадам ме чека едно луто Citroen-че C2 JWRC у Софија, така да... а,ти ако го сакаш и ако ти се свиѓа кажи цена и хоп твое е...штета што не остана вчера до крај, ќе добиеше кругче као deni и zero Јебига морав да си одам фамилиарни обврски. Другиот пат обавезно.
Цитат: 2fast4you на 15 Февруари 2011, 00:56:46 amЦитат: S16 на 14 Февруари 2011, 15:59:50 pmЦитат: 2fast4you на 14 Февруари 2011, 15:46:54 pm Bas sum polaskan i blagodaram na doverbata. Tuka sum da ti pomognam za se sto mozam.Kako vsusnost mozam da ti pomognam jas (ili mozda ke dobies i nekoj sovet od drugite clenovi na forumov). Toa sto jas se nafakam da pravam razni budalastini ne me pravi najdobar Na forumov ima mnogu strucni luge koi mozat da ti pomognat da go ostvaris tvojot son Znaci site zaedno da ti pomogneme... mislam ostanatite clenovi ke se slozat so mene Ajde pukaj kako da ti pomogneme да ти го остаам у гаража на одредено време колку што ќе ти биде потребно за да го дотераш ( значи збориме само надворешно ), да ти даам пари и да си го зеам....ете така Toa nema sansa da se desi se dodeka ne go zavrsam,potocno ofarbam Golfot a posle toa mozeme da se dogovarame Секако секако, ремек делото има апсолутен приоритет....ќе те држам за збор
Цитат: S16 на 14 Февруари 2011, 15:59:50 pmЦитат: 2fast4you на 14 Февруари 2011, 15:46:54 pm Bas sum polaskan i blagodaram na doverbata. Tuka sum da ti pomognam za se sto mozam.Kako vsusnost mozam da ti pomognam jas (ili mozda ke dobies i nekoj sovet od drugite clenovi na forumov). Toa sto jas se nafakam da pravam razni budalastini ne me pravi najdobar Na forumov ima mnogu strucni luge koi mozat da ti pomognat da go ostvaris tvojot son Znaci site zaedno da ti pomogneme... mislam ostanatite clenovi ke se slozat so mene Ajde pukaj kako da ti pomogneme да ти го остаам у гаража на одредено време колку што ќе ти биде потребно за да го дотераш ( значи збориме само надворешно ), да ти даам пари и да си го зеам....ете така Toa nema sansa da se desi se dodeka ne go zavrsam,potocno ofarbam Golfot a posle toa mozeme da se dogovarame
Цитат: 2fast4you на 14 Февруари 2011, 15:46:54 pm Bas sum polaskan i blagodaram na doverbata. Tuka sum da ti pomognam za se sto mozam.Kako vsusnost mozam da ti pomognam jas (ili mozda ke dobies i nekoj sovet od drugite clenovi na forumov). Toa sto jas se nafakam da pravam razni budalastini ne me pravi najdobar Na forumov ima mnogu strucni luge koi mozat da ti pomognat da go ostvaris tvojot son Znaci site zaedno da ti pomogneme... mislam ostanatite clenovi ke se slozat so mene Ajde pukaj kako da ti pomogneme да ти го остаам у гаража на одредено време колку што ќе ти биде потребно за да го дотераш ( значи збориме само надворешно ), да ти даам пари и да си го зеам....ете така
Bas sum polaskan i blagodaram na doverbata. Tuka sum da ti pomognam za se sto mozam.Kako vsusnost mozam da ti pomognam jas (ili mozda ke dobies i nekoj sovet od drugite clenovi na forumov). Toa sto jas se nafakam da pravam razni budalastini ne me pravi najdobar Na forumov ima mnogu strucni luge koi mozat da ti pomognat da go ostvaris tvojot son Znaci site zaedno da ti pomogneme... mislam ostanatite clenovi ke se slozat so mene Ajde pukaj kako da ti pomogneme
Врв е bodykit-ов нема да згрешиш ако го направиш вакво, само некако лошо изгледа позади кај штоповите, тоа малку да се среди поубаво и ке биде перфекција. Инаку супер ти е количево, 106, 205 и 306 се најдобрите модели што излегле од Пежо.
S16 дали оваа 106 ка еден период ја возеа двајца американци? Кој беа дојдени како студенти тука.