Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Cico ako ne ja zavrsis ti jas ke ti ja zavrsam
Цитат: 2fast4you на 01 Јануари 2013, 21:08:18 pmCico ako ne ja zavrsis ti jas ke ti ja zavrsam pfff... ama i ti si zaeban, sea koga dojdov na krajot se nudis da mi ja zavrsis eve use od sea ti kazuvam sto sakam : NAPRAJ MI GI SINITE ZA SEDISTATA ZA DA NE JA VOZAM NA GAJBA
Цитат: google на 01 Јануари 2013, 21:30:32 pmЦитат: 2fast4you на 01 Јануари 2013, 21:08:18 pmCico ako ne ja zavrsis ti jas ke ti ja zavrsam pfff... ama i ti si zaeban, sea koga dojdov na krajot se nudis da mi ja zavrsis eve use od sea ti kazuvam sto sakam : NAPRAJ MI GI SINITE ZA SEDISTATA ZA DA NE JA VOZAM NA GAJBA A si dosol da vidis dali se napraveni ili ne
Abe brat pa ti ziv si bil..ja rekov sto stana so coveko
да не се сватиме погрешно, цела кола си јасредил одлично секоја чест но браникот како евтина кинезарија да си ставил само колку да не биди стандард(a.k.a rice tuning а колата не ти е таква), астрата е заоблена кола а браникот ќошлест(во долниот дел) и многу избацен на напред. еве точно на што мислам, пак е отворен браникот но ја држи таа заоблена линија што ја има астрата.