Автор Тема: BMW 323i E21  (Прочитано 41747 пати)

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
Одг: BMW 323i E21
« Одговори #165 на: 05 Септември 2013, 13:08:12 pm »
Odlicno dosol lipot ! ! :)
branicite sega napravigi crni mat(SO FOLIJA) NEMOJ da ti tekne da gi farbas :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #166 на: 13 Септември 2013, 09:53:38 am »
И некако и фалеше карактер па и мал "Sticker Bombing" и удрив

[IMдфG]http://i235.photobucket.com/albums/ee135/mac_pmf/IMG_0103_zps6f3cc99b.jpg[/img]
За големите Update-и требаат уште 500 евра , ама за тоа отом-потом....Само мал hint....2.5/2,7 ќе биде Update-от, мора да и дадеме уште малце...појше карактер!!

Според мене, ова налепницава е сквернавење на едно прекрасно возило, кое мене ми е едно од најомилените.

Мислам дека ова БМВ не заслужува таков третман, бидејќи е култно возило, а не "teenager's wet dream".
Да.

Отсутен Ogi88

• Редовен
  • Пораки: 1148
« Одговори #167 на: 13 Септември 2013, 10:25:06 am »
Според вас како би требало да биде направено?
Плус знаете и самите дека неможе да се разговара за вкусови, на еден ќе му се допадне на друг не и тоа е.
Ако е така и спуштање е сквернавење според некој бидејќи уништуваш старо ауто.
Колата е супер средена до сега и уште ќе се средува.
Само напред од мене!

Отсутен MarijanSK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
« Одговори #168 на: 13 Септември 2013, 12:21:49 pm »
Најискрено само ме напињате, а посебно ништо нема направено. Дали е сквернавење или не-според вас ама баш ми е гајле. На крајот од денот колата ја возам јас, а не вие. Ако на некој му се смеат, ќе ми се смеат мене. Ама ако на некој му се допаѓа, ќе го ископираат сите. До пред 2 години sticker bombingot беше смешка сеа има барем 100 коли во Скопјево што го имаат направено, и уште толку кои замараат да набават дизајн и да стават на нивните. Не ми сметаат вашите забелешки. Целата работа е што мене колата во стандардна верзија ми е поприлично ружна, па СПОРЕД МЕНЕ сум си направил некои свои измени, за МЕНЕ да ми биде мерак. Тоа што сум решил да споделам со вас, тоа е само плус. На форумов има барем 50 по шкљ коли, со 50 бетер модификации па ни еднаш не сум дал замерка, бидејќи секој со својот вкус.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #169 на: 13 Септември 2013, 12:39:55 pm »
Марјан чим споделуваш слики на форум очекувај различни коментари и сугестии. Дел од нив нема да ти бидат по мерак, али затоа можеш да ги игнорираш :)

Нормална работа е сите да имаме различен вкус, не треба да те нервира и напиња тоа. Таман работа на сите исти ствари да ни се допаѓаа.

За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MarijanSK

• Јуниор
  • **
« Одговори #170 на: 13 Септември 2013, 12:45:01 pm »
Марјан чим споделуваш слики на форум очекувај различни коментари и сугестии. Дел од нив нема да ти бидат по мерак, али затоа можеш да ги игнорираш :)

Нормална работа е сите да имаме различен вкус, не треба да те нервира и напиња тоа. Таман работа на сите исти ствари да ни се допаѓаа.

Све е тоа јасно Банза, и се согласувам наполно, ме нервира што се осеќам како да мора да ги објаснувам моите постапки на луѓе кои баш и не се некои валидни критичари

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
« Одговори #171 на: 13 Септември 2013, 12:58:01 pm »
Изглеа требаше да потенцираш негде дека се забранети „негативни“ коментари.

Нема потреба да се напињаш, поради пар многу битни работи што самиот си ги кажа, односно:

Цитат
Дали е сквернавење или не-според вас ама баш ми е гајле.

Цитат
На крајот од денот колата ја возам јас, а не вие.

Цитат
Целата работа е што мене колата во стандардна верзија ми е поприлично ружна, па СПОРЕД МЕНЕ сум си направил некои свои измени, за МЕНЕ да ми биде мерак.

И тоа е. Иначе на форум сите ти се и валидни и невалидни критичари, експерти и слично. Ако толку си зимаш се’ при срце, кај ќе ти биде крајот. Чим тебе ти праи мерак, не е битно дали мене не ми се свиѓа. Крај.

Терај си даље и ич не му се потресувај :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен MarijanSK

• Јуниор
  • **
« Одговори #172 на: 13 Септември 2013, 13:02:51 pm »
 ;)

Отсутен MarijanSK

• Јуниор
  • **
« Одговори #173 на: 12 Октомври 2013, 21:19:58 pm »
После 4 недели и равно 59.800 денари, сменети: Летва-комплет, сите црева за гориво. предница, карданската гума , карданската гума со лагер, масло во диференцијал, пиксни на алтернатор, кабли за сфекици и сфекици, и монтажа на плински уред "STAG" мораше малце да се позезаме. Голема благодарност до Ogi88, Sale, Nikola_bb и чичко Атанас од Плимонт!!!

Овде сувозачот е "no other than our very own ACE A3"-и поради квичењево на каишот, мораше да се пикснува алтернаторот бидејќи му беа отидени буферите кај што се стега
И откако се среди...

Големо извинување до резидентите во Ѓорче што ги вознемирувавме со горење гуми хахаха

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14231
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #174 на: 12 Октомври 2013, 21:30:58 pm »
Зошто толку слабо и млитаво ми делува,плинот е многу ‘стегнат‘?Ова треба да неможи да се соземе.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MarijanSK

• Јуниор
  • **
« Одговори #175 на: 12 Октомври 2013, 21:34:13 pm »
Зошто толку слабо и млитаво ми делува,плинот е многу ‘стегнат‘?Ова треба да неможи да се соземе.
Не брат не го рокавме до крај, остана уште еден буфер кој го држи мењачот- на видеава е без него и карданот буквално лета на сите страни, бидејќи не е во линија со диференцијалот и да не ризикуваме да се скине мораше да го штедиме. Наредниот викенд здравје и тоа ке се среди и веројатно колава и ќе се регистрира и конечно да се извади на автопат да се издува убаво. Башка брат иако е 323 има само 140 коња, башка умреле неколку, реално и ова е одлично. Кога ќе почне да се вози и ќе се прештелува се, убеден сум дека ќе биде уште боље. Колава е кај мене 3 години и има поминато 14 километри и претходно уште 6 години е лежена на паркинг.

Отсутен MarijanSK

• Јуниор
  • **
« Одговори #176 на: 19 Октомври 2013, 22:10:16 pm »
Малце и кондурчињата да ги смениме.....
Човекот ги продаваше како BBS, меѓутоа излегоа BBS ВМW Е24 бандажи дека се, што ми направи кејф ептен бидејќи немора да ставам дистанцери.

Присутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1382
  • Велешанче
« Одговори #177 на: 19 Октомври 2013, 22:34:40 pm »
Super  ;D
Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i

Отсутен Fic_CC

• Легенда