Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Во спомен на Бубата(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
кој ја вози сега бубава?често ја гледам во козле
обавезно да го вратиш браникот
Цитат: martin_bt на 04 Септември 2013, 17:47:00 pmобавезно да го вратиш браникот Многу е шабански со браникот, дека никлован, едино да ги направам црни браниците и да турам црни лајсни на вратите
Одлично дошол липот. Јас некое време се думам кај мене карбон фолија да го лепам. Чиста лепенка е или плус лепило?
И некако и фалеше карактер па и мал "Sticker Bombing" и удривЗа големите Update-и требаат уште 500 евра , ама за тоа отом-потом....Само мал hint....2.5/2,7 ќе биде Update-от, мора да и дадеме уште малце...појше карактер!!
Цитат: MarijanSK на 04 Септември 2013, 17:32:01 pmИ некако и фалеше карактер па и мал "Sticker Bombing" и удривЗа големите Update-и требаат уште 500 евра , ама за тоа отом-потом....Само мал hint....2.5/2,7 ќе биде Update-от, мора да и дадеме уште малце...појше карактер!!Според мене, ова налепницава е сквернавење на едно прекрасно возило, кое мене ми е едно од најомилените. Мислам дека ова БМВ не заслужува таков третман, бидејќи е култно возило, а не "teenager's wet dream".