Автор Тема: Собир бр.9 07.10.2012 Скопје- Неготино СЛИКИ и ВИДЕА  (Прочитано 61430 пати)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Одг: Собир бр.9 07.10.2012 Скопје- Неготино СЛИКИ и ВИДЕА
« Одговори #120 на: 08 Октомври 2012, 00:56:21 am »
Ееееј ставарно бе кој е тој бе будалата што моча?

Хахаха Ѕ16-матичарот, одма име, презиме, адреса, рег. број... све знае :D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6130
  • 69
« Одговори #121 на: 08 Октомври 2012, 00:56:56 am »
Аааааааааахахахахахаха што снимал Сале! ;D ;D ;D

Све е документирано ;)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #122 на: 08 Октомври 2012, 00:57:01 am »
На Дени брат му. :)
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #123 на: 08 Октомври 2012, 00:59:55 am »
Кими не мењај тема на муабет кажи кој е оној у тревата и што прави? :D
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #124 на: 08 Октомври 2012, 01:01:18 am »
Па кажа бе куоре, на Дени брат му, кој го знае, го знае, кој не здравје боже на следен собир ќе го дознае :D

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
« Одговори #125 на: 08 Октомври 2012, 01:04:30 am »
Одличен провод како и секогаш  ;D

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
« Одговори #126 на: 08 Октомври 2012, 01:26:21 am »
Супер сте си прошле, многу, ама многу жалам што не ми се поклопија коцките и на мене па да дојдев. Иначе за вожњите, ја ко што глеам, ке сте ме чекале по пола саат на патарини  ;D Плус она видеоно каде што члинк ги претекнува сите, мојот опел на 90 км вади таков звук, бучи целиот  ;D И ако доагав со опелот и со тоа темпо на вожња што сте го возеле, па имаше зврцките да му испаднат  ;D Исто на брдото кај што алфата омалакса, е таму на тоа брдо со опелчето мое, 3 брзина 70 км иде, и со стап мавај го, не оди повеке  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
« Одговори #127 на: 08 Октомври 2012, 01:28:07 am »

Во позадина и S16 се слуша хахахаха

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #128 на: 08 Октомври 2012, 01:28:35 am »
шо има везе бе друже... ќе те чекавме ако треба...у нај мала рака, шлеп ке те закачиме и терај како и сите... абе и у гепек ке те турев ако треба, за да не касниш со другите ;D

ти само дојди следен пат...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
Одг: Собир бр.9 07.10.2012 Скопје- Неготино СЛИКИ и ВИД&#
« Одговори #129 на: 08 Октомври 2012, 01:33:28 am »
Јас не го ни приметив саксото... изгледа дојде меѓу последните а прв си отиде...
Едит:
Абе знаев дека битАлчаниве се отидени ама не до толку
pa bev posleden si go shtedev koliceto po dupkite  kaj so bese los putot i posle ve izgubiv i si terav poleka :D aa ne si otidov megu prvite si otidov so poslednata grupa (ustvari na kafe so drustvo od negotino otidov :D )
ahahahah jas bev prv od pozadi :D si go shtedev koliceto arno ama 140 digna pojise ne mi drzeshe dupe.aaaa kelnerkata  mislese deka do utre ke sme u kafana pa ne i se brzase ahaahaha sve na sve zadovolen pre mn i kejf mi bese so ve upoznav :D

ти брат, ни беше репер... на секој “пит стоп“... на патарините и на влез во неготино, кога ке се појавеше саксото, тогаш тргавме...  ;D
ahahahhahh  pa ja si bev eden od najprimernite vozaci po propisi standardi i t.n :D hahah vie site brzavte za mene da me cekate :D hahahah se iznasmeav na posledna patarina ja doagam od daleku ve gleam i site po kolite se pikate hahaha vikam ovie mene me cekale hahah e tuak se iznervirav i go stisnav saxoto ama nesakav poise od 140 strav mi bese poso iam loso minato :(...

ahahahah jas bev prv od pozadi :D si go shtedev koliceto arno ama 140 digna pojise ne mi drzeshe dupe.aaaa kelnerkata  mislese deka do utre ke sme u kafana pa ne i se brzase ahaahaha sve na sve zadovolen pre mn i kejf mi bese so ve upoznav :D

џабе ти е брат, келнерката нас ни мавкаше на бегање ;D

иначе одличен собир, поздрав до сите :)

и секако позз до Жврки  ;D  ;D

hahahaha bitno ne pozdravi kako so treba :D haha

Одлична дружба прекрасно беше. И конечно ја сретнав екипата од Битола на чело со Мече :D Имам и јас едно видео од Велес до Патарина со Томи што возевме но не е за по јутуб зошто е преку ЕЛМ приклучокот па се гледаат параметрите на возењето. Прекрасна дружба се на се. Се гледаме на 2 риот Роденден што го најави класниот идниот месец. Некаде попат мислам дека го претекнавме црвеното Саксо, ептен патриотски обележано беше :D

hehehe 2 pati me prestignavte ednas vi mafnav :D sakam da go vidam toa video ajde cekame uste :D dada znamenceto si se iznavea hahaha

Одлична дружба прекрасно беше. И конечно ја сретнав екипата од Битола на чело со Мече :D Имам и јас едно видео од Велес до Патарина со Томи што возевме но не е за по јутуб зошто е преку ЕЛМ приклучокот па се гледаат параметрите на возењето. Прекрасна дружба се на се. Се гледаме на 2 риот Роденден што го најави класниот идниот месец. Некаде попат мислам дека го претекнавме црвеното Саксо, ептен патриотски обележано беше :D

Ja и ти идеме директно у затвор ако тоа видео некогаш доспе до јавноста :)
Добро е што другите не не видоа како возевме. Едино дечкото со Саксото, не знам како нему му изгледало сето тоа...

Една од најадреналинските вожњи евер....
Mene ne mi ni izglease nemozev ni da ve vidam hahahaha preletavte :D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9194
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #130 на: 08 Октомври 2012, 01:44:07 am »
Клабери гледам одлично сте поминале и стварно ми е жал што не присуствував, здравје следечи пут...

Предлог до класниот: Следен пат кога ќе биде собир со возење да биде тоа пикник некаде на ливада. Колите паркирани, секој од по дома по нешто за мезе, пивце и добра дружба. Мислам дека е подобро од кафана. :)

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #131 на: 08 Октомври 2012, 07:50:16 am »
Жврки легенда :D

@LP, ми е мака да цитирам, да присуствував на собир но не возев, а не гледам зошто би се срамел да се појавиш со твојата кола, пак морало 300нм да има... ;)
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #132 на: 08 Октомври 2012, 08:23:13 am »
Steta. Veruvam vo sledna prilika ke izmeris. Kaj i da odis Pletvar ti e po pat.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7057
« Одговори #133 на: 08 Октомври 2012, 09:06:08 am »
Честитки момци за одличниот собир !!!! не се ни сомневав дека одлично сте си поминале !!!

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3906
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Одг: Собир бр.9 07.10.2012 Скопје- Неготино СЛИКИ и ВИД&#
« Одговори #134 на: 08 Октомври 2012, 09:09:24 am »
жиле пред или позади мене возеше,ич не те видов за назад
а за натака доста солидно се држеше пунтото :)
За назад тргнавме први со Боки, после не стигнаа Казан, Зеро, Члинк и незнам уште кој.
на почеток за накај скопје, убрзав да ги стигнам боки и жиле... ги стигнав и до скопје заедно теравме. у меѓувреме ќе се умешаше уше некој, не пројдоа аце и бушав, па и симо со с16, па тука пред крај дојдоа и члинк и класниот.. и све тако то лепо, ово оно...

одличен собир. одлична вожња. супер друштво, храна... и така фино, МАСОВНО... следен пат, уште поубаво нека е !

ќе си гризнев од к**от ако не дојдев... :D