Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Аааааааааахахахахахаха што снимал Сале!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Јас не го ни приметив саксото... изгледа дојде меѓу последните а прв си отиде... Едит:Абе знаев дека битАлчаниве се отидени ама не до толку
Цитат: SAXO Mac на 07 Октомври 2012, 21:28:48 pmahahahah jas bev prv od pozadi si go shtedev koliceto arno ama 140 digna pojise ne mi drzeshe dupe.aaaa kelnerkata mislese deka do utre ke sme u kafana pa ne i se brzase ahaahaha sve na sve zadovolen pre mn i kejf mi bese so ve upoznav ти брат, ни беше репер... на секој “пит стоп“... на патарините и на влез во неготино, кога ке се појавеше саксото, тогаш тргавме...
ahahahah jas bev prv od pozadi si go shtedev koliceto arno ama 140 digna pojise ne mi drzeshe dupe.aaaa kelnerkata mislese deka do utre ke sme u kafana pa ne i se brzase ahaahaha sve na sve zadovolen pre mn i kejf mi bese so ve upoznav
Цитат: SAXO Mac на 07 Октомври 2012, 21:28:48 pmahahahah jas bev prv od pozadi si go shtedev koliceto arno ama 140 digna pojise ne mi drzeshe dupe.aaaa kelnerkata mislese deka do utre ke sme u kafana pa ne i se brzase ahaahaha sve na sve zadovolen pre mn i kejf mi bese so ve upoznav џабе ти е брат, келнерката нас ни мавкаше на бегање иначе одличен собир, поздрав до сите и секако позз до Жврки
Одлична дружба прекрасно беше. И конечно ја сретнав екипата од Битола на чело со Мече Имам и јас едно видео од Велес до Патарина со Томи што возевме но не е за по јутуб зошто е преку ЕЛМ приклучокот па се гледаат параметрите на возењето. Прекрасна дружба се на се. Се гледаме на 2 риот Роденден што го најави класниот идниот месец. Некаде попат мислам дека го претекнавме црвеното Саксо, ептен патриотски обележано беше
Цитат: Sase_91 на 08 Октомври 2012, 00:02:27 amОдлична дружба прекрасно беше. И конечно ја сретнав екипата од Битола на чело со Мече Имам и јас едно видео од Велес до Патарина со Томи што возевме но не е за по јутуб зошто е преку ЕЛМ приклучокот па се гледаат параметрите на возењето. Прекрасна дружба се на се. Се гледаме на 2 риот Роденден што го најави класниот идниот месец. Некаде попат мислам дека го претекнавме црвеното Саксо, ептен патриотски обележано беше Ja и ти идеме директно у затвор ако тоа видео некогаш доспе до јавноста Добро е што другите не не видоа како возевме. Едино дечкото со Саксото, не знам како нему му изгледало сето тоа...Една од најадреналинските вожњи евер....
Цитат: Smichka на 07 Октомври 2012, 19:59:28 pmжиле пред или позади мене возеше,ич не те видов за назада за натака доста солидно се држеше пунтото За назад тргнавме први со Боки, после не стигнаа Казан, Зеро, Члинк и незнам уште кој.
жиле пред или позади мене возеше,ич не те видов за назада за натака доста солидно се држеше пунтото