Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Имаше слики, ама огромна резулуција па изгледа ги тргна сам
Јака кола нема што,ама пред малце беше затворена темата на член кој што претстави кола на другар исто ко ти,така да или отворете ја и таа или затворете ја и оваа..
Другарот е добредојден да се зачлени и да дава пошироки информации и одговори за возилото, бидејќи претпоставувам ќе следат многу прашања за него.
Секоја чест за колата, али ако сите ги представуваме колите на другарите на форумов ќе нема крај....
Прееска во капиштец ме извади од памет... прејако колиште...
абе топ си е колата,нема збор,само внимавајте со возењето
Цитат: KaZaN на 26 Септември 2012, 18:53:56 pmИмаше слики, и да со ОГРОМНА резолуција. Типот е од Водно (колку што јас знам), седи некаде у уличките позади тинексот. Таму се сликани и сликите. Некои од дечките на сликите (што беа првично поставени) беа и на собирот на паркингот на Мотоцентар. А Антонио (исто колку што јас знам) е од Бутел. Ne sum od butel site ziveeme na vodno pozz
Имаше слики, и да со ОГРОМНА резолуција. Типот е од Водно (колку што јас знам), седи некаде у уличките позади тинексот. Таму се сликани и сликите. Некои од дечките на сликите (што беа првично поставени) беа и на собирот на паркингот на Мотоцентар. А Антонио (исто колку што јас знам) е од Бутел.