Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Конечно стигнав да ја поминам со средствата и би ви ги препорачал на сите до еден......Има резултат и дефинитивно..пластиките светнаа,ставив и на стаклата и сега кога возам ама капка не останува на шофершајбната......Кој има можност дефинитивно нека проба.. позз(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Едно не ми е јасно зошто многумина овде на форумот ги кријат регистарските таблички. колку што знам се збора за модификација, тјунирање, разубавување на возилата а не се работи за крадени возила и возила со кои се извршени кривични дела...
Цитат: proff на 22 Септември 2011, 15:49:34 pmЕдно не ми е јасно зошто многумина овде на форумот ги кријат регистарските таблички. колку што знам се збора за модификација, тјунирање, разубавување на возилата а не се работи за крадени возила и возила со кои се извршени кривични дела... Javen e forumot, i sekoj moze da vidi kakov sabvufer i radio i sto se ne imas vo kola... I kade sedis i kako da si isplanira da si go zeme toa sto mu treba. Ako ne i cela kola.