Автор Тема: Turtle Wax ICE--iskustva  (Прочитано 14495 пати)

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
Одг: Turtle Wax ICE--iskustva
« Одговори #30 на: 23 Јули 2011, 10:59:30 am »
Конечно стигнав да ја поминам со средствата и би ви ги препорачал на сите до еден......Има резултат и дефинитивно..пластиките светнаа,ставив и на стаклата и сега кога возам ама капка не останува на шофершајбната......Кој има можност дефинитивно нека проба..  ;D ;D ;D позз

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

http://www.youtube.com/watch?v=dIy3YHDup7k
http://www.youtube.com/watch?v=htmiiZTMlwY&feature=related
staviv video od mojot licen trud ba[ od crni boi da vidi kako treba da sveti tvoeto Alfiste pozzzzzzzzz

Отсутен proff

• Редовен
  • Пораки: 1441
  • no comment at the moment
« Одговори #31 на: 22 Септември 2011, 15:49:34 pm »
Едно не ми е јасно зошто многумина овде на форумот ги кријат регистарските таблички. колку што знам се збора за модификација, тјунирање, разубавување на возилата а не се работи за крадени возила и возила со кои се извршени кривични дела...
Иста грешка неможиш да повториш два пати. Вториот пат тоа не е грешка туку твој избор!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #32 на: 22 Септември 2011, 15:51:59 pm »
Едно не ми е јасно зошто многумина овде на форумот ги кријат регистарските таблички. колку што знам се збора за модификација, тјунирање, разубавување на возилата а не се работи за крадени возила и возила со кои се извршени кривични дела...
Javen e forumot, i sekoj moze da vidi kakov sabvufer i radio i sto se ne imas vo kola... I kade sedis i kako da si isplanira da si go zeme toa sto mu treba. Ako ne i cela kola. :(

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #33 на: 22 Септември 2011, 16:58:21 pm »
Javen e forumot, i sekoj moze da vidi kakov sabvufer i radio i sto se ne imas vo kola... I kade sedis i kako da si isplanira da si go zeme toa sto mu treba. Ako ne i cela kola. :(

Држи вода... муабетов на Дени....

Него, некој ако му се свига колата, и без да знае што имаш во гепек ке ти ја однесе....

Отсутен proff

• Редовен
« Одговори #34 на: 22 Септември 2011, 21:22:42 pm »
Абе тоа што кажува Дени тешко дека држи смола, а камо ли вода. Баш дека е јавен форумот секој знај која е чија кола. Па нема сигурно десет вакви алфи во Струмица ниту пак толку нашминкана астра во Скопје како на џиџи. Ај не се занесвајте дека некој овде чека да види што би крадел од некоја кола.... Тој што решил да краде не губи време на форумот туку си ја работи работата. Ѕирнете долу пред зграда да не некој се занимава со вашата кола баш сега :) ...
Иста грешка неможиш да повториш два пати. Вториот пат тоа не е грешка туку твој избор!

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #35 на: 22 Септември 2011, 22:08:18 pm »
Motivite se gore-dolu tie sto gi nabroi Deni......a kolava e 2 meseci u sr,10 meseci u sk....a u sk iskreno malce me fati strav otkoga i dignaa na edna drugarka edna godina staro 320d,pred nekolku meseci
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен proff

• Редовен
« Одговори #36 на: 22 Септември 2011, 22:24:27 pm »
Во ред да не бегаме од темата.... сепак коли се краделе и ќе се крадат но сепак мое мислење е дека бришењето на регистарската табличка а форумот не значи дека сте монтирале аларм во возилото...

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #37 на: 22 Септември 2011, 22:30:20 pm »
После јас сум терал ОТ !! ;D

Отсутен proff

• Редовен
« Одговори #38 на: 22 Септември 2011, 22:33:58 pm »
Добар си и ти :)