Автор Тема: Авијација....  (Прочитано 2767 пати)

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
Авијација....
« на: 02 Септември 2012, 22:46:18 pm »

« Последно менување: 03 Септември 2012, 08:37:08 am velestrumf »

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Авиација....
« Одговори #1 на: 02 Септември 2012, 23:31:59 pm »
јас со мојата дозвола за едрилица, положено пред 17 години и воопшто не употребена можам да се сликам и да сонувам за едно минато време кое ебаната војна за растурање на југославија ми го смени животот. со завршено прво полугодие од 8-мо одделение, бев и се пријавив и после сите тестови бев и примен во мостар, во воената школа за пилоти. 6 години ке ги пројдев таму... летото ебано, мостар го направија како хирошима и нагасаки после нуклеарката... го срамнија со земја... и јас наместо пилот, станав... она што сум денес...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
Одг: Авиација....
« Одговори #2 на: 03 Септември 2012, 01:05:26 am »
јас со мојата дозвола за едрилица, положено пред 17 години и воопшто не употребена можам да се сликам и да сонувам за едно минато време кое ебаната војна за растурање на југославија ми го смени животот. со завршено прво полугодие од 8-мо одделение, бев и се пријавив и после сите тестови бев и примен во мостар, во воената школа за пилоти. 6 години ке ги пројдев таму... летото ебано, мостар го направија како хирошима и нагасаки после нуклеарката... го срамнија со земја... и јас наместо пилот, станав... она што сум денес...

Ќути да не те чујат.Ќе беше комуњарски пилот.Не го кажувај ова на секого.Денес е опасно да збориш за комунизмот(посебно Југословенскиот). Денес живееш среќно и задоволно во демократија.  ;D Него да не забегаме пак, како шо знаеме во сите теми... ;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Одг: Авијација....
« Одговори #3 на: 28 Јули 2015, 22:00:01 pm »
Not a valid youtube URL

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Одг: Авијација....