Ееепа вака. Значи раат да се нема. Прво си зедов на собирот последен у Недела бензинска пумпа нова Валео и НГК свеќици и реков доста е више, имаш карики НОС(NewOldStock) 2 сета, мотор нов, Дијана за делови со супер мотор, два непроверени мотори, цел сет за предихтуење мотор што идел вероватно прва уградња, што уште не ново... Реков доста ама ко за бељата у Вторникот оглас нови цилиндри, карики, хилзни значи цел сет што треба нов, НОС! Почнав да се тресем викам не се дешава ова нема шансе значи! Се шетав со кучето му пишав на дечкото цена, ми кажа у меѓувреме со татко ми викам све живо имамо ама пази ова сеа, му кажуем вика е јбг, знаеш шо треба да праеш. Му пишав на дечкото земам резервирај. Готово вика, Петок доаѓам у Србија сум. Се држеше до зборот, ко први његова девојка. Ми се јавуе пријател, со црвената Дијана од погоре абе слушам вика си нашол сет нов цилиндри а? Знаеш викам а? Знам. Му пишав на дечкото кажа цена и рече се резервирани за Тетово. Викам Милан а? Да вика.
Секоја чест за дечкото што си одржа зборот иако уште 7-8 души ги тражеле/прашале за нив.
И така, преска ги зедов и сега имам скоро све предиспозицие да состаем ако не нов, скоро нов мотор што е најважно со НОС и квалитетни делови. Ја пресреќен.
Е да, затоа Аурисот си нема бандажи и реално no regrets коај е Дијаната у прашање!
Еве и слики.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk