Автор Тема: Компјутерски игрици  (Прочитано 591979 пати)

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 4029
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Одг: Компјутерски игрици
« Одговори #1905 на: 21 Април 2015, 23:37:35 pm »
Јас ја симнав 3DM (или како и да беше, од Zamunda). Откако ќе се инсталира, има update 1 (апдејтувај). Ако имаш windows 8.1, ќе го симнеш и update 2 (исто така од zamunda). У него има и нов installer за social club. Ќе кракуваш, block во firewall-от за пристап на интернет и готово. После оваа постапка, кај мене супер функционира. :)

Имаш крак? Дај линк.
ај у пп... да не ставам тука. не знам дали е против правила и прописи. :D

Epa dajte mi slika/upatstvo so i kako da napravam.
Control Panel, Windows Firewall...

ништо чудно, одма после инсталација да ти искочи нотификација од firewall-от, со опција Allow Access или Cancel... убаво прочитај, ќе видиш...

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7271
« Одговори #1906 на: 22 Април 2015, 00:24:20 am »
Јас ја симнав 3DM (или како и да беше, од Zamunda). Откако ќе се инсталира, има update 1 (апдејтувај). Ако имаш windows 8.1, ќе го симнеш и update 2 (исто така од zamunda). У него има и нов installer за social club. Ќе кракуваш, block во firewall-от за пристап на интернет и готово. После оваа постапка, кај мене супер функционира. :)

Кој од овие два апдејти ?

Едит: Значи ќорав сум, тоа второто било за крак :-X :-[

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34542
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1907 на: 22 Април 2015, 00:28:01 am »
..... али нешто нејќе кај мене

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #1908 на: 22 Април 2015, 00:32:25 am »
Првиот update е у склоп со играта... после симни го Update2. у склоп на Update-от имаш и нов Installer за Social Club. обавезно и тоа инсталирај го. и имаш башка папка Crack. и тоа ќе го средиш, и би требало да е ок. бар кај мене е...

тој Crack V3, јас не го ни симнав. сеа баш ќе видам и со него како иде...

Отсутен FiLo

• Легенда
« Одговори #1909 на: 22 Април 2015, 00:57:12 am »
Ова што го има на сликата што ја ставив во претходниот пост, тоа го симнав, ископирав, инсталирав пак тоа Social Club, блокирав пристапот на играта до нет, и пак иста работа, пак активациски код ми бара на Social Club.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #1910 на: 22 Април 2015, 01:32:39 am »
а да ја пробаш онаа шо ја има на Kickass, од R.G. Mechanics, некој Repack?

btw, истиот проблем почна и кај мене да го јавува, од пред 5 минути...има нешто као да пробај да го избришеш фолдерот Rockstar Games, во Documents, и да реинсталираш Social Club. не знам, пробај.

Отсутен FiLo

• Легенда
« Одговори #1911 на: 22 Април 2015, 01:37:34 am »
Пробано и тоа, нејќе, ме тера да правам акаунт на Social Club, па откако ке направам се и на крај бара активациски код.
Ај валда ке извадат овие Reloaded, Skidrow и останатите друга верзија место оваа што ја симнав.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #1912 на: 22 Април 2015, 01:42:14 am »
има Update3 и Crack v4 на arenabg... види пробај со тоа додека не си ја избришал...
:D

Отсутен FiLo

• Легенда
« Одговори #1913 на: 22 Април 2015, 01:50:56 am »
Ме мрзи сеа тоа, идам да спијам. Утре ке видам, ако не ке чекам како што кажав од други да испадне друга верзија.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #1914 на: 22 Април 2015, 11:47:41 am »
..... али нешто нејќе кај мене

Дали кракот е воопшто за твојата верзија? Се на се, ептен со заштитиве е општа гњаважа, крак, на кракот крак, па на тој крак пак крак.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #1915 на: 22 Април 2015, 12:56:23 pm »
... и ја играш 2-3 дена, па искочил Update на кракот, у меѓувреме ти се заебува, а новиот крак за такво не го бива ...

Отсутен FiLo

• Легенда
« Одговори #1916 на: 22 Април 2015, 12:57:49 pm »
Ја дека од аренабг не симнувам, па неможев да се снајдам таму :D Ај ке чекаме од Reloaded, тие се озбилни дечки. :D

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5859
« Одговори #1917 на: 30 Април 2015, 15:56:41 pm »
Ја средив ГТА 5, ја пушти почнав да ја играм ама не ми иде баш као што треба... :( :( Коа возам брзо знае да засецнува не иде мазно.  Се игра се трпи ама не е тоа тоа. Има некој фикс за послаби конфигурации нешто вамте тамте?

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #1918 на: 30 Април 2015, 16:07:26 pm »
ја сум уште у фаза на чекање на некој друг release...

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5859
« Одговори #1919 на: 30 Април 2015, 16:12:06 pm »
Reloaded се спасот, тие се дечките за игри :)

3ДМ е мојата. Со апдејтот. Добро работи ама на секое пуштање морам да го вратам датумот на 14 април за да играм, инаку бара активација. Не искочи некој крак шо ќе го среди тоа да не го менувам датумот на секое?

Иначе имав проблем, едвај ја средив. Прво не ја пушташе, ми праеше некој сси MSV... еррор,   ги инсталирав сите у пакет Microsoft Visual C++. После тоа ја пушти амаа кога стискав ескејп праеше краш. Тоа го решив со тоа што влегов во Documents---Rockstar games--- GTA V--- Settings и го променив DX Value од 1 во 0 :) Ете некое инфо може ќе му се најде на некој.