Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пффф јас сум играл ама ич не ми текнува на ситуацијава...види линк на youtube да не најдеш.P.S (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: princOT на 14 Ноември 2012, 00:22:47 amПффф јас сум играл ама ич не ми текнува на ситуацијава...види линк на youtube да не најдеш.P.S (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)~16 гиги за даунлоуд
Цитат: velestrumf на 15 Ноември 2012, 10:56:50 am~16 гиги за даунлоуд ВРЕДИ и за 36г!
~16 гиги за даунлоуд
@Allexxander, ми наликува на King of the road, исто игра со камиони, која ја играв како клинец...
Цитат: princOT на 16 Ноември 2012, 00:34:41 amЦитат: velestrumf на 15 Ноември 2012, 10:56:50 am~16 гиги за даунлоуд ВРЕДИ и за 36г! Сиријасли? Да ја пуштам а? Него, има некој појма, дали се некако поврзани со приказна кецот и двојкава? Да знам дали треба прво кецот да ја играм
Цитат: Tommy на 16 Ноември 2012, 02:40:16 am@Allexxander, ми наликува на King of the road, исто игра со камиони, која ја играв како клинец... далеку е подобра од таа... не знам дали мислиш дека играва е за клинци или грешно разбрав али ако мислиш така грешиш... nfs која ја играат повеќете е многу по детска и нереална од оваа
Сакам да кажам дека ја играв како клинец, пред некој 7-10 години, и за своето време беше полн погодок