Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: FilipM на 16 Ноември 2011, 23:09:45 pmPorsche Unleashed и NFS2 SE Porsche Unleashed најдобра според мене не знам зошто не извадија продолжение со некоја друга марка.
Porsche Unleashed и NFS2 SE
Цитат: Matej на 16 Ноември 2011, 23:36:37 pmЦитат: FilipM на 16 Ноември 2011, 23:09:45 pmPorsche Unleashed и NFS2 SE Porsche Unleashed најдобра според мене не знам зошто не извадија продолжение со некоја друга марка.Имаше, наречена NFS Ferrari Challenge. Јас гледав development скриншотови, ама не ми е јасно зошто ја прекинаа и не ја објавија.
Пес 2012...многу јака...не знам колку играте фудбал ама многу е добра...завршив со колоквиуми и денес се фрлив на тоа!
Цитат: VLATKO на 13 Ноември 2011, 13:16:21 pmмомци ја има NFS the run по торенти симињајте!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Дај пушти линк.
момци ја има NFS the run по торенти симињајте!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ne ti ni treba,ja simnav i posle 15mnin ja izbrisav........i ne mi ni teknalo pak.......definitivno ja unistija igrata
Него сабајле уз кафе Dirt 3 ја инсталирав. Па то је нешто феноменално направено.