Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Синоќа прв пат инсталирав некоја игра од серијалот COD. Ја турив COD MW3.Не сум знаел дека се толку добри модерниве FPS игри. Заглавив до ниедно време!На максимум сетинзи све лизгаше без проблем. Ме изненаде колку CPU оверхед уствари останува - вентилаторите не ни почнаа јако да дуваат!
Единствено нешто што не ми се свиѓа кај GTA е тоа што не ставаат реални коли.
Абе да ама не е тоа тоа, нека стават веќе еднаш реални коли... И јас ставав модови на 4-ката ама крашуваше играта потоа, текстурата заебаваше итн...
Тури Battlefield 3 играј на максимум, или Crysis 3 и Far Cry 3. Има многу подобри FPS игри од COD последниве години.
Цитат: DarthJe5us на 16 Септември 2013, 16:22:59 pmТури Battlefield 3 играј на максимум, или Crysis 3 и Far Cry 3. Има многу подобри FPS игри од COD последниве години.Will do sir, фала на советот!Веќе имам јасна визија како ќе ги потрошам петте слободни денови на крајот од месецов
Знаеш дека тоа пари кошта? Не дека нема да ги извадат парите кои би ги дале за лиценца, ама зашто ако нема потреба... Не е тркачка игра, па да ти е битно дали е „Ферари“ или не
Цитат: filipv на 17 Септември 2013, 08:59:25 amЦитат: DarthJe5us на 16 Септември 2013, 16:22:59 pmТури Battlefield 3 играј на максимум, или Crysis 3 и Far Cry 3. Има многу подобри FPS игри од COD последниве години.Will do sir, фала на советот!Веќе имам јасна визија како ќе ги потрошам петте слободни денови на крајот од месецов Чекај малце..... полека.Можеби има многу игри кои имаат подобра графика од COD последниве години, но нема многу, всушност нема ниту една друга FPS што е ПОДОБРА од COD од аспект на игривост.Дефинитивно НЕМА!