Автор Тема: Мојата ФРИК страна од животот  (Прочитано 31544 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Мојата ФРИК страна од животот
« Одговори #150 на: 20 Јули 2012, 03:21:13 am »
со оглед на тоа колку луге го прават тоа на овој начин, не ке да е фрик.. изгледа јас сум фрик што прво го палам телефонот, проверувам пораки и секретарката, па проверувам имејлови....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #151 на: 01 Август 2012, 00:03:09 am »
Некој да не има проблем како мојот ??? ми се лоши секогаш во секоја кола што е без клима...Се сум пробал и ништо не успеало...Едино кога сум на совозачкото седиште не, и кога се возам со кола која има сончев кров (отворен, подобро се чувствувам и од кога има клима)...
Друго нешто...Некој лек за против гризење на нокти ??? Не секогаш ама неколку пати на ден ми се случува да ги загризам...Се сум пробал, и ништо не ми успеало...Ќе си речам повеќе не ги гризам, и ко ќе седнам на компјутер ќе се заборавам и пак ќе гризам...Иначе оваа `БОЛЕСТ` изгледа ја имам пренесено...Дедоми ги гризи, чичкоми ги гризи, братучед ми ги гризи..:Што е ова појма неам :) :) :)

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
« Одговори #152 на: 01 Август 2012, 00:04:30 am »
Мацни ги прстите во гомна :)

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #153 на: 01 Август 2012, 00:06:25 am »
Некој да не има проблем како мојот ??? ми се лоши секогаш во секоја кола што е без клима...Се сум пробал и ништо не успеало...Едино кога сум на совозачкото седиште не, и кога се возам со кола која има сончев кров (отворен, подобро се чувствувам и од кога има клима)...
Друго нешто...Некој лек за против гризење на нокти ??? Не секогаш ама неколку пати на ден ми се случува да ги загризам...Се сум пробал, и ништо не ми успеало...Ќе си речам повеќе не ги гризам, и ко ќе седнам на компјутер ќе се заборавам и пак ќе гризам...Иначе оваа `БОЛЕСТ` изгледа ја имам пренесено...Дедоми ги гризи, чичкоми ги гризи, братучед ми ги гризи..:Што е ова појма неам :) :) :)

за првотоима име таа болест... клаустрофобија се вика.. ладниот воздух од климата ја подобрува циркулацијата на крвта и со оглед на тоа дека психата гледа низ отворени слики т.е. низ прозори застануваш на тоа...

за вториот проблем, ке си набавиш феферони и редовно ке си ги подмачкуваш ноктите...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #154 на: 01 Август 2012, 00:07:46 am »
Џабе...Купив од аптека едно..Ги мачкаш ноктите и 3/4 дена ти горчат кога ќе се доближиш, ама џабе пак гризам...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #155 на: 01 Август 2012, 00:13:27 am »
прв проблем отвор прозор и решен проблем
втор проблем редовно сечи ги ноктите на 2 дена ако треба,мене ми успеа

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #156 на: 01 Август 2012, 00:19:04 am »
Смичка..
За првиот одговор - Џабе е прозорот... само сончевиот кров му била мајката..
За форд ескорд пишувам
вака нешто е кровот

Само што на овеј е стакло (тука е црвен сончевиот кров) и што овеј кога ќе се отвори илага едно кое го сече ветрот така што внатре ич не влага ветер, туку само си влага и излага воздух...

За вториот одговор - Едно време ги сечев ноктите секоја ден, али и тоа е џабе, до живец ги гризам... :D :D :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #157 на: 01 Август 2012, 00:28:40 am »
тогаш носи ракавици,барем додека си дома
а за ова епа јбг вози се само во такви коли ако неможеш тоа е тоа

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #158 на: 01 Август 2012, 00:30:48 am »
Џабе...Купив од аптека едно..Ги мачкаш ноктите и 3/4 дена ти горчат кога ќе се доближиш, ама џабе пак гризам...

Ке кажеш на твоите дома, на другарите, кога ке те видат да грицкаш нокти, да те плескаат по рака ...
Пред компјутер стави си огледало....

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #159 на: 03 Август 2012, 09:40:29 am »
За ноктите јас имам лек, дојди ќе ти ги намачкам со Бутерична киселина! ;D

Отсутен Darshns

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • "A smooth sea never makes a skillful sailor."
« Одговори #160 на: 03 Септември 2012, 09:01:38 am »

Ке си купиш Форд Ескорт со сончев кров, и ке ги исечеш прстите, врз основа на ова пишуваново погоре друго чаре за тебе нема... Ама па после нема да можеш да го возиш Фордот, пак се јавува проблем...Заеби, многи си проблематичен ... :)

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #161 на: 03 Септември 2012, 12:13:07 pm »
Ххаахаха, Форд Ескорт од што имам замразено, неќам да го видам, а не да го возам......... ;D ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #162 на: 03 Септември 2012, 17:27:06 pm »
Ххаахаха, Форд Ескорт од што имам замразено, неќам да го видам, а не да го возам......... ;D ;D

таков имам... и сончев кров и бесна машина во него... 1.6 16 вентлски... кога ке ропнеш на гас, таман на беловидело низ кров да те извади... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
« Одговори #163 на: 03 Септември 2012, 19:58:08 pm »
Фрик страна?

1) Мразам мојот простор да ми го уредуваат. Го сакам растурен и сакам да работам во хаос. Кога просторот не е мој сакам да е среден или доколку некаде се пречекуваат муштерии сакам да е средено.
2) Ме нервираат замарања од типот зошто 2cm е ставено полево или по десно. Важно изгледа добро и на никому не смета.
3) Ме нервираат секакви светлечки дигитални сатови додека спијам, сијаличката од полначот на лаптопот.
4) Мразам денска светлина додека спијам, сакам да биде се темно додека спијам.
5) Ме нервира кога ми кажуваат приказни долго и нашироко - конкретно и јасно.
6) Ме нервираат луѓе кои се замараат со другите. Колку некој јади, пие, зборува, што конкретно и како зборува особено на софра и олабаено кога е.
7) Се нервирам што и 10 години ја возам колата секогаш кога враќам во рикверц имам чувство дека до некој ќе се залепам а уствари има место и мотор да помини.
8) Ме нервираат нерамни патишта...екстремно многу. Ме нервираат „шини“ и дожд.
9) Ме нервира возење навечер и кога врни дожд. Одсјај, слаба осветленост...
10) Ме нервираат несоодветно паркирани коли.
11) Ме нервираат луѓето кога ги лупат туѓите коли кога влегуваат во своите (колата ми е ренде заради такви дебили)
12) Ме нервираат луѓе кои викаат пред зграда (деца и возрасни)
13) Ме нервира кромид во шопска
14) Ме нервираат луѓе со претерано потенцирање на дијалект (без разлика дали битолски, скопски па дури и некој селски)
15) Ме нервираат луѓе кои возат премногу бавно во шпиц
16) Ме нервира големата разлика во потрошувачка меѓу 90 и 120 :)
17) Не сакам колата да ми е валкана, собата може :)
18) Се што геј дури и геј бои ми одат на нерви.
19) Ме нервираат возачи на скутери кои ми се пикаат пред кола
20) Ме нервираат „умислени“ професори кои мислат дека ти го поседуваат животот
21) Секогаш на семафор колата ми е во лер, а ако е удолнина кревам рачна
22) Ако треба да чекам повеќе од 30 секунди на семафор ја гасам колата
23) Кога полагам испит секогаш го цртам Буда во лотос позиција и лотос (не сум промашил ова уште од средно)
24) Постојано нешто црткам додека некој ми зборува (состанок, муабет по телефон)
25) Многу работи почнувам и не ги завршувам и многу ме нервира тоа
26) НИКОГАШ не спијам со чорапи дури и на -28 :)
27) Сакам пантолони со странични џебови бидејќи не сакам да носам „педерка“ бидејќи ми е геј ...горе кажав мразам се што е геј :)
28) Ако возам спортска кола ја возам машки и спортски, кога возам фамилијарна возам одговорно, кога возам олдтајмер возам бавно :)
29) Мразам кога ми ја оставаат капачката за плин откачена
30) Неможам да носам саат на десна рака а би сакал да можам
31) Се бричам точно на 7 дена...целосно, ни ден порано ни ден покасно
32) Неможам да слушам било каква музика
33) Морам да прошетам барем половина саат дневно дури и да ми паѓаат очите и да ме болат сите коски
34) МРАЗАМ да станувам рано, мразам да планирам утрински активности. Заради тоа нема цела ноќ да спијам.

Ќе ми истекнат и други работи...

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #164 на: 03 Септември 2012, 22:16:13 pm »
 :o