Автор Тема: Средства за шалт табла - искуства,препораки...  (Прочитано 25339 пати)

Отсутен BuktopMKD

• Почетник
  • *
  • Пораки: 5
Одг: Средства за шалт табла - искуства,препораки...
« Одговори #105 на: 31 Октомври 2013, 19:14:00 pm »
Можеби dame, до сега ова си ја вршеше работата, не викам дека е нај нај, ама за мат+сјај, што е како кај мене, одговара, оти и на двете површини си брка работа.

Знам дека Sonax и TW се супер, нема збор. Од Fraber не сум пробал ништо, мислам дека ги има во Mr.Bricolage ако не се лажам?

Не знам за другите средства како ќе ми реагираат, оти имам лошо искуство, си го замастив матот и живци кинев кога ќе видев какво беше.

Искуство од тебе што би одговарало едно средство и за мат и за сјај?

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3197
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
« Одговори #106 на: 31 Октомври 2013, 19:43:29 pm »
fraber go nema vo maloprodazba a dokolku ti odgovara mlekoto jas bi ti predlozil da ne go menjas iako jas koristam,fraber ,paradock,sonaxi tw mi go falat i diamant plast four [po stranskite forumi ] no ne sum go probal i ne mu ja znam cenata na pomalite pakovanja

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5098
« Одговори #107 на: 31 Октомври 2013, 19:58:50 pm »
диамант пласт е 1000мл 400денари и е одлично

Отсутен dame

• Сениор
« Одговори #108 на: 31 Октомври 2013, 22:07:50 pm »
kako sto rekov ne sum go upotrebil no go falat i deka e dobro i povekenamensko a eve sega gledam i poeftino nek spodeli iskustva nikola podetalno bas me interesira

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
« Одговори #109 на: 14 Ноември 2013, 12:23:09 pm »
kako sto rekov ne sum go upotrebil no go falat i deka e dobro i povekenamensko a eve sega gledam i poeftino nek spodeli iskustva nikola podetalno bas me interesira
Dame uste ne mi veruvas :),eve i ovde javno da kazam za ovoj product *All in one* ,odlicen cistac,moderen look,antistatic,diskretna mirizba...............100% nikogas nema da si ja stavam reputacijata na kocka samo za da istaknam nekoj proizvod pred da go testiram i objektivno da se izjasnam:),cena/kvalitet=:),mozes da si igras so koncentracijata vo zavisnost od sjajot sto sakas da go postignes.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5098
« Одговори #110 на: 15 Ноември 2013, 16:13:32 pm »
што да споделам топ е средствово,мириса на млеко за плажа. мене ме потсеќа на девојчиња на плажа и ми праи добар филм хаха :D

Отсутен dare532

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 116
« Одговори #111 на: 11 Декември 2013, 23:58:46 pm »
Кај мене тоа што стои радиото ми е црно, а се околу него како на примеров со сликите е сиво како и со што да го фарбан и да го направам и тоа сиво ели слики за пример

[датотека избришана од администраторот]

Отсутен dame

• Сениор
« Одговори #112 на: 12 Декември 2013, 11:38:15 am »
 ??? ??? ??? ??? sto e muabetov ne svakam

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2846
« Одговори #113 на: 12 Декември 2013, 16:41:03 pm »
Ил пју...
дефинитивно најдобар спреј за шалтабла..
а и.... 20 години се произведува

Отсутен Диневски

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 492
  • www.imagine.mk
Одг: Re: Средства за шалт табла - искуства,препораки...
« Одговори #114 на: 13 Декември 2013, 10:34:24 am »
Порано корисев спреј за шал табла баш тој ил пју ама некако многу е мрсен а и покрај тоа што пишува антистатик се лепи повеќе прашина па кога ќе се помеша со мрсното...
Од неодамна купив и користам МЛЕКО за шалтабла бугарско али има многу подобар ефект од спрејот и многу помалку прашина се лепи. Го препорачувам на секој особено на тие што користат спреј :)