ovoj problem mi se pojavi uste koga go montirav plinot,pred toa nemashe nikakvo seckanje,pukanje i sl,se montira plinot no ne beshe nashteluvano kako shtro treba poshto strujata ne beshe kako shto treba,e taka ja vozev edno 2 mexca so seckanje pod mali obratai,gi zedov komplet svekici i gi smeniv samo dvete,poshto trebashe da vadam plin nadvor,drzac eden toa go ostaviv na majstrot,i ushte na dve svekici se oseti podobruvanje,po smireno rabotenje,chat pat zasecnuva ali ne mnogu,i si velam ette go problemot kaj bil,se stavija i drugite 2,se nashteluva plinot,i duri koga ja slushnav se iznenadiv kako navistina ubavo rabotti alfata,shto se veli po dobro raboteshe na plin od kolku na benzin,ni da zasecne ni nishto i vcera ja zapaliv alfata posle 5 dena,zapali na prva kako i obicno i 1-2-3 gledam zasecna malku i od auspux pau... aj si vikam prvot pat mozda e do auspux poshto zadniot lonec mi e prazen vnatre i pak puka/secka prebacuvam na benzin isti k*rac treba da najdam sega kablovi da gi stavam na mene da vidam dali ke bide toa da ne kupuvam za dzabe,a kablovite se shto se veli novi 3 godd dali se vozeni i da go resham problemot,poshto vo takvo stanje ne bash mi se trgnuva na pat